Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8935 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra

Az emberi bőrszín elsősorban genetikai tényezőktől függ, amelyek meghatározzák az alap-pigmentáció mértékét és a barnulásra való hajlamot. Míg a nyugati civilizáció fejlett országaiban az emberek az egyenletes barnulásra törekednek, addig Ázsia, Afrika és Dél-Amerika lakói bőrszínük intenzitásának csökkentésére keresik a lehetőséget.
A világ legtöbb országában az emberek nagy része a bőr egyenletes pigmentációját részesíti előnyben, és a bőrhibákat (pl. öregségi foltok, szeplők, májfolt és a bőr sötét elszineződése) pedig szeretnék eltüntetni. A melanoderma (a bőr sötét elszineződése) helyi tünete ugyan nem okoz egészségügyi problémát, (bár néhány kórtani állapotot lejegyeztek, pl. névus, melanózis) azonban esztétikailag mégsem tud velük kibékülni az ember.
A termék Mitracarpe-, medveszőlőkivonat és hydroglikolis oldat olyan vegyülete, amely eltávolítja az erősen pigmentált sejteket.

Az emberi bőrszín elsősorban genetikai tényezőktől függ, amelyek meghatározzák az alap-pigmentáció mértékét és a barnulásra való hajlamot. Míg a nyugati civilizáció fejlett országaiban az emberek az egyenletes barnulásra törekszenek, addig Ázsia, Afrika és Dél-Amerika lakói bőrszínük intenzitásának csökkentésére keresik a lehetőséget.
A világ legtöbb országában az emberek nagy része a bőr egyenletes pigmentációját részesíti előnyben, és a bőrhibákat (pl. öregségi foltok, szeplők, májfolt és a bőr sötét elszineződése) pedig szeretnék eltüntetni. A melanoderma (a bőr sötét elszineződése) helyi tünete ugyan nem okoz egészségügyi problémát, (bár néhány kórtani állapotot lejegyeztek, pl. névus, melanózis) azonban sok ember számára esztétikailag zavaróak.
Az egzotikus növények nemcsak különféle betegségeket gyógyítanak. A távoli vidékeken élő nők korán felismerték, hogy néhány hasznos növényből kiváló kozmetikumot lehet készíteni. Így ezeket a készítményeket használták make-up-ként, a bőr díszítésére és az öregedési folyamatok lassítására. Ezen eljárásokból és szokásokból ugyan keveset dokumentáltak, mégis a legtöbb készítmény és eljárás szájról-szájra terjedve fennmaradt.
A Nyugat-Afrikai Benin trópusi őserdőivel, kiterjedt sztyeppéivel és szavannáival igen gazdag a különféle gyógynövényekben. E növényekről és alkalmazásukról bár feljegyzés nem készült, a kozmetológiában használható eljárások a hosszas helyi kutatások és vizsgálódások során napvilágra kerültek.
A Herb-Pharma AG társaság kifejlesztette a PIGMENTOCEUTICAL biotechnológiai emulziót, amely Mitracarpe-, medveszőlő (Uva ursi) és hidroglykolis oldat hatásait egyesíti így enyhíti és eltávolítja az erősen pigmentált sejteket.
A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.
Így került nemrégen a figyelem középpontjába a Mitracarpe (Mitracarpus Scaber) nevezetű növény, amely több hasznos tulajdonságán kívül, az antimikrobiális hatása révén jótékonyan hat a dermatosis (bőrbetegség) és a mikózis (gomba okozta megbetegedés) esetében. A növény leveleit ledarálják, levét kipréselik, majd ezt a nedvet alkalmazzák a kezelendő bőrfelületre. A növény hatása egyedülálló, ha az összedarált és megszárított leveleket vajfával keverjük össze. A szakemberek igyekeztek olyan kivonatot készíteni a növényből, amely a bőrön található barna foltok ápolására és a bőr fehérítésére is kiválóan alkalmas.

30 ml

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml kedvező áron 8935 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edmund

A Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alena

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

A Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Slavomír

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

A Bőrápolás, testápolás kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Biosziget.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurel

Felülmúlta az elvárásaimat, a Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek...

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

Az ARSAD 37 féle gyógynövényének  hatóanyagai  szinte  minden  élethelyzetben képesek segíteni....

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

110 féle gyógynövényből (növények leveléből, gyökeréből, terméséből és más részeiből sajtolt...

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió A mell szépsége az őt fedő bőr...

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére A...

Organity ősi magnézium gél, 200 ml

Organity ősi magnézium gél, 200 ml

Organity ősi magnézium gél, 250 ml Az Ősi Magnézium Gél ultra tisztaságú magnézium-kloridot...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.02.2023

Értékelés:
(83.2%)