Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Organity ősi magnézium gél, 200 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3168 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Organity ősi magnézium gél, 250 ml

Az Ősi Magnézium Gél ultra tisztaságú magnézium-kloridot és 100 %-ban egyéb természetes összetevőket tartalmaz az ősidei 250 millió éves Zechstein-tengerből. Magnézium Gél egyedülálló készítmény, mely bőrön keresztül nagy mennyiségű magnéziumot juttat a szövetekbe.

Használata: Masszírozza be a gélt bőrébe, különösen a fájó ízületekbe, izmokba, hogy a magnézium szintje emelkedjen és a sejtjei megfiatalodjanak. Különösen ajánlott masszázs-kezeléshez. Kérjük vegye figyelembe, hogy gél szerű anyag maradhat a bőrön, melyet kezelés után mosson vagy töröljön le.

Magnézium adagolása: Általános szabály, hogy kb. 6-8 mg per testsúly kg ajánlott. Egy 90 kg-os férfinak kb. 600-800 mg a napi szükséglete (pl.: 6 x 90 = 540 mg). Krónikus egészségkárosító hatások esetén, mint emocionális és fizikai stressz, sérülés, megerőltetés vagy diéták, terhes és szoptató nők esetén emelkedik a napi szükséglet.

Felhasználás elővigyázatossági előírásai: A használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.

Az Ősi Magnézium Gél használata során az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést vagy/és gyenge irritációt a magas magnézium-klorid tartalom miatt. Ez teljesen ártalmatlan és sok tényezőtől függhet, többek között függ attól, hogy a test mely részén alkalmazták és mekkora mennyiségben. A magnézium olaj 1:1 arányú hígításával elkerülheti ezt a hatást, bár egyéntől függ. Továbbá, akik ezt tapasztalták, úgy nyilatkoztak, hogy minden egyes használat után csökkent a viszketés. Egy másik megoldás lehet az Ősi Magnézium Fürdősó használata, kisebb hatóanyag tartalmú, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott.

Tárolási körülmény: Magas hőtől védve, szobahőmérsékleten

A Magnézium hatásai:

- Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet

- Természetes sejtvédő

- Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést

- Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést

- Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén

- Egészséges bőrszövetet képződésben segít

- Fellendíti az energiaszintet

- Segíti az immunrendszert

- Szabályozza a hormonszintet

- Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket

- Javítja az alvás minőségét

A Magnézium Olaj valóban olaj?
Valójában nem, ez egy általános félreértelmezés. A magnézium olaj egy új kifejezés a magasan telített magnézium-klorid oldatra egyéb nyomelemekkel együtt, így egy olajszerű higroszkópos anyag lesz, ami vonzza a vízmolekulákat.

Honnan származik az Ősi Magnézium?
Az Ősi Magnézium készítmények forrása az ősidei 2000 méter mélyen fekvő észak-európai Zechstein tengerfenék. Oldatfejtéssel bányásszák a Föld mélyéről és jelenleg a legjobb lelőhelye a természetes magnézium-kloridnak a Földön.

Az Ősi Magnézium koncentrátum vagy gél használatakor viszketést tapasztaltam. Ez normális?
Néhányan, akik a magnézium gélt vagy koncentrátumot használták és érzékenyebb bőrűek, éreztek viszketést vagy/és gyenge irritációt használat során a magas magnézium-klorid tartalom miatt. Ez teljesen ártalmatlan és sok tényezőtől függhet, többek között függ attól, hogy a test mely részén alkalmazták és mekkora mennyiségben. A magnézium olaj 1:1 arányú hígításával elkerülheti ezt a hatást, bár egyéntől függ. Továbbá, akik ezt tapasztalták, úgy nyilatkoztak, hogy minden egyes használat után csökkent a viszketés. Egy másik megoldás lehet az Ősi Magnézium fürdősó használata, kisebb hatóanyag tartalmú, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott. Részletesebb tájékoztatásért kérjük olvassa el a használati útmutatót.

Lehetséges hashajtó hatás itt is mint a magnézium tabletták esetén?
Nem, nincs hashajtó hatás. Ez egy alapvető előnye az Ősi magnézium termékeinek, mivel hogy a bőr természetes módon önszabályozza az ásványi anyagok felszívódását. A különböző szájon át bevehető készítményeknek azért van hashajtó hatása néhány fogyasztónál, mivel a bélrendszer nem képes nagyobb mennyiségű magnézium felszívására, amik ezekben a készítményekben találhatóak és ezek az anyagok továbbhaladnak a beleken és nem szívódnak fel, végül kikerülnek a szervezetből. Minden ember eltérően érzékeny a szájon át szedhető magnézium készítményekre, addig ez a helyi használatú Ősi Magnézium termékekre nem vonatkozik.

A szájon át szedhető magnézium készítmények miért szívódnak fel olyan nehezen a legtöbb ember esetében?
Két oka van, az egyik, hogy ezeke a készítmények nagy mennyiségben tartalmaznak magnéziumot, ami aztán hashajtó hatású a legtöbb fogyasztónál és így kikerül a szervezetből. A magnézium felszívódása nem jó, ha a belekből rövidebb mint 12 óra alatt kiürül. A másik oka, hogy ezekben a készítményekben az ember egy nagy dózisú magnéziumot vesz be, így kevésbé szívódik fel (minél nagyobb dózisban szed be, annál kevésbé képes felszívódni). Ez a két dolog okozza, hogy ezekkel a készítményekkel kevésbé hatékonyan tudja helyreállítani a sejtek magnéziumszintjét.

Ha rendszeresen használom az Ősi Magnézium termékeit akkor is folytassam még egyéb magnézium készítmények szedését?
Nem szükséges, de magnézium készítmények még mindig hasznosak lehetnek, ha alkalmanként használják. A szájon át szedhető magnézium inkább általános hatású mint helyi.

Használat után szükséges zuhanyozni vagy lemosni a magnéziumot?
Egyéntől függő, hogy használat után leöblíti-e az olajat vagy a gélt, attól függ mennyit és hol használ belőle. Tipikusan, a felesleges magnézium olaj vagy gél az, amit 20 perc után lemos a használat után. Az Ősi Magnézium gélt úgy készítették, hogy ne teljesen szívódjon be a bőrbe, szóval ha a felesleg lemosása általános.

Mire kell figyelni az Ősi Magnézium készítmények használatakor?
Vékony, nyálkahártyás területeken mint például a szem vagy az orr, a magnézium gél vagy olaj használatakor irritáció léphet fel. Ha kiszáradt bőrön vagy sebes területen használja a gélt vagy az olajat, tisztító és gyógyító hatású, de a magas magnézium koncentráció kellemetlenségeket is okozhat. Ha kiszáradt bőrön vagy bőrbetegség (pikkelysömör, ekcéma, akné, Morgellon szindróma) esetén használja, erősen ajánlott, hogy először a magnézium fürdővel kezdje, így a bőrének van ideje gyógyulni és kevésbé lesz érzékeny a magasabb koncentrációjú magnézium-klorid olajra vagy gélre.

Van napi maximum limit az Ősi Magnézium termékek használatára?
Nincs, mint fent említettük a bőr egyedülálló felszívódást önszabályozó képessége miatt a túladagolás nem fordulhat elő.

Gyermekeknek is biztonságos az Ősi Magnézium termékek használata?
Természetesen. Az Ősi Magnézium fürdősót kedveli a legtöbb szülő és már 6 hónapos kortól sikeresen alkalmazható. Nem csak biztonságos, hanem gyógyító hatású és a legkisebbekre is nyugtató és lazító hatással van.

Az Ősi Magnézium termékek használata biztonságos az állatoknak és a házi állatoknak is?
Abszolút. Az Ősi Magnézium termékek annyira hatékonyak állatokra mint emberre. Valójában a magnézium gélt és olajat a természetes illetve alternatív állatorvosi gyógyászatban használják a sebgyógyulás segítésétől kezdve általános egészségmegőrzésig.

Úgy hallottam, hogy az Ősi Magnézium alkalmazható különbféle bőrbetegségek esetén mint pikkelysömör vagy ekcéma is?
Ez igaz. Az Ősi Magnézium termékek "gyógyhatásúak" és bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma, akné) elősegítik a bőr gyógyulását. A helyileg alkalmazott magnézium-klorid erősíti a bőr védekező funkcióját, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sebgyógyulást és segíti a sejtek hidratációját. Ha kiszáradt bőrön vagy bőrbetegség esetén használja, erősen ajánlott, hogy először a magnézium fürdővel kezdje, így a bőrének van ideje gyógyulni és kevsébé lesz érzékeny a magasabb koncentrációjú magnézium-klorid olajra vagy gélre.

Az Ősi Magnézium hasznos a méregtelenítés során is?
Magnézium nem csak jótékony de létfontosságú is! A szervezetnek szüksége van az alkáli sókra mint a magnézium a sejtek programozott sejthalála során vagy a méregletenítés során a húgysav semlegesítésében. Egyúttal, ha nincs elég magnézium a méregtelenítő reakciók során, akkor a csontokból és a testből vonja ki ehhez. Tanulmányok kimutatták, hogy a magnézium az egyik leggyakoribb hiány tápanyag a szervezetben a kémiai anyagoktól szennyezett környezetünkben. A kémiai és nehézfém zennyezésnek kitett emberek nagy mennyiségű magnéziumot ürítenek ki a vizelettel és problémájuk van az alacsony magnézium szintjükkel. Legfontosabb, hogy a magnézum megvédi sejtjeinket a nehézfémektől mint alumínium, higany, ólom, kadmium, berillium és nikkel ellen, ami mutatja, hogy miért is van szükségünk olyan sok magnéziumra a méregtelenítés során. A magnézium nélkülözhetetlen a sejtjeink túléléséhez de a mérgezés mértékétől és helyétől is függ, hogy a szervezet hol hemzseg nehézfém szennyezéstől. Egyre több bizonyíték van arra, hogy a magnézium szerepet játszik az agyszövetben felhalmozódott nehézfémek eltávolításában. Tény, hogy rengeteg ok és betegség okozhat magnézium hiányt. Továbbá a higany kelátképződés csökkenthető, ha megfelelő a magnézium mennyisége A kelációval kapcsolatos információk szerint a kelátképzés során keletkezett „hulladék ásványok" tárolása és a detoxikációban fontos ásványi anyagok hiánya magas kockázatokkal járhat.A magnézium létfontosságú a detoxifikáció egyik fázisához és más ásványi anyagokkal, mint például a cink, eltávolítja a káros nehézfémeket a testből. Az közismert, hogy a magnézium egy alapvető faktora a szervezet természetes öntisztító és méregtelenítő reakcióinak. Doktor Frederica P. Perera, az Environmental Health Sciences professzora és a Columbia Center for Children's Environmental Health igazgatója szerint 500-féle különböző módja van annak, hogy az emberek ugyanazt az anyagot hogyan méregtelenítik. Az egyik fő indikátor az egyéni magnézium szint. Ezért az Ancient Minerals magnézium olaj, magnézium gél vagy magnézium fürdősó használatával a szervezet méregtelenítése biztonságos és hatékony.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Organity ősi magnézium gél, 200 ml kedvező áron 3168 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Biosziget.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

Már párszor rendeltem a Biosziget.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomíra

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek...

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

Az ARSAD 37 féle gyógynövényének  hatóanyagai  szinte  minden  élethelyzetben képesek segíteni....

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

110 féle gyógynövényből (növények leveléből, gyökeréből, terméséből és más részeiből sajtolt...

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió A mell szépsége az őt fedő bőr...

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére A...

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra Az emberi bőrszín elsősorban...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.12.2022

Értékelés:
(83.4%)