Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5935 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére

A nyak, a dekoltázs és a kar ápolására gyakran kevesebb figyelmet fordítunk, mint más testrészünk, például az arc kezelésére. Ezen testrészek ápolásának fontossága csak idősebb korban tudatosodik bennünk. A kor előrehaladtával bőrünk egyre jobban ráncosodik.
A Decoletteceutical biotechnológiai bőrfeszesítő és bőrformáló emulzió egy olyan liftingkomplexumra épül, amely elősegíti a nőies vonalak kialakulását. A termékben található összetevőknek köszönhetően a hatás azonnali lehet.
A hatóanyag - az aktív peptidmolekula - alkalmazása által, a bőr felszínén keresztül egészen a kötőszöveti sejtig hatol.
Fontos előnye továbbá, hogy a hatást plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el.
Segít megőrizni a nyak, a dekoltázs és a kar bőrének feszességét, megújítja és feszesebbé teszi ezen testrészek támasztó-bőrszövetét. Védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen, amely a bőr idő előtti petyhüdtté válását idézi elő.

A Decoletteceutical biotechnológiai emulzió aktív összetevője a leghatásosabb bőrfehérje, a kollagén szintetikus mikro-fragmentje. Ez a töredék, a palmitolsav első aminosavhoz történő kapcsolódásakor lipofilléválik. A termék hatóanyaga – a természetes kollagénből  biotechnológiailag nyert mikro-fragment – kollagénszintézis stimulációt indít el, és képes a kollagéninjekciókat vagy a ráncok kezelésére használt egyéb módszereket helyettesíteni.

A bőrréteg és a felhám fő-támasztószerkezetei fiziológiai módszerrel stimulálhatóak.

A hatóanyagok klinikai tesztelésén a résztvevők 92%-a hidratáló hatást emelte ki, 80%-uk  a bőrét  lágyabbnak, 76%-uk pedig finomabbnak érezte. A megkérdezettek 86%-a szerint a termék „csökkenti a ráncokat és a már kialakult bőrcsíkokat”.

A szövetek megújításában résztvevő fiziológiai folyamatok részleteinek megismerése és megértése abiomimetikus peptidek felhasználásában ígéretes perspektívákat nyitott.
Az új hatóanyagtartalmú Decoletteceutical biotechnológiai emulzió serkenti a mikrosejtes matrica különféle formában végbemenő „in vivo” és „ex vivo” szintézisét. A bőrréteg és az felhám fő-támasztószerkezeteinek serkentése ezért fiziológiai módszerrel történik. A termék gátolja a bőr öregedésének folyamatát, valamint növeli és erősíti a fiatal bőrre jellemző vonásokat.

125 ml

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml kedvező áron 5935 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oľga

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Biosziget.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oskár

A Biosziget.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlastimil

A Bőrápolás, testápolás kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

A Bőrápolás, testápolás kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elvíra

A Bőrápolás, testápolás kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Decoletteceutical biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar feszesítésére, 125 ml terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Biosziget.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g

Dr.Theiss körömvirág kenőcs, 15 g Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek...

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

ARSAD elixír, 100 ml - Gyönyörű bőr és fiatalság

Az ARSAD 37 féle gyógynövényének  hatóanyagai  szinte  minden  élethelyzetben képesek segíteni....

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

Krauter-Öl 111 gyógynövényolaj, 100 ml

110 féle gyógynövényből (növények leveléből, gyökeréből, terméséből és más részeiből sajtolt...

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió, 125 ml

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió A mell szépsége az őt fedő bőr...

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra, 30 ml

Pigmentoceutical biotechnológiai emulzió pigmentfoltokra Az emberi bőrszín elsősorban...

Organity ősi magnézium gél, 200 ml

Organity ősi magnézium gél, 200 ml

Organity ősi magnézium gél, 250 ml Az Ősi Magnézium Gél ultra tisztaságú magnézium-kloridot...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.02.2023

Értékelés:
(86.8%)