Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Só- és borsszóró Nagymama + Nagypapa megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2330 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Méghogy szétszórtak! Ez a tetterős páros mindig gondoskodik a megfelelő fűszerezésről és a jó hangulatotról az asztalnál: a nagymama sót, a nagypapa pedig borsot szór.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket Só- és borsszóró Nagymama + Nagypapa kedvező áron 2330 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marek

2330 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Rendszeresen vásárolok a Astoreo.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nataša

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Václav

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Astoreo.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

2 csipkeszegély

2 csipkeszegély

Kis erőfeszítés, nagy hatás! Egyszerűen csak ragassza ezt a nosztalgikus csipkeszegélyt a polcok...

6 növényrögzítő csat  Pillangó

6 növényrögzítő csat Pillangó

Pompás hatás! Dekoratív díszcsatok színes pillangókkal, amelyek különleges kisugárzást adnak...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.06.2021

Értékelés:
(80.6%)