Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 2 csipkeszegély megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Kis erőfeszítés, nagy hatás! Egyszerűen csak ragassza ezt a nosztalgikus csipkeszegélyt a polcok élére - nagyszerű összhatás!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket 2 csipkeszegély kedvező áron 1990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

A Dekoráció és ajándék kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Astoreo.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ambróz

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľudovít

Lenyűgöztek a Dekoráció és ajándék kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

A Dekoráció és ajándék kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a 2 csipkeszegély terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Astoreo.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

Már párszor rendeltem a Astoreo.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Só- és borsszóró  Nagymama + Nagypapa

Só- és borsszóró Nagymama + Nagypapa

Méghogy szétszórtak! Ez a tetterős páros mindig gondoskodik a megfelelő fűszerezésről és a jó...

6 növényrögzítő csat  Pillangó

6 növényrögzítő csat Pillangó

Pompás hatás! Dekoratív díszcsatok színes pillangókkal, amelyek különleges kisugárzást adnak...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.07.2024

Értékelés:
(79.8%)