Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4461 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az állatkák és minden a farm körül nagyon népszerű a gyerekek körében. Szeretnél egy kis farmot a gyerekszobában? De nem éppen igazi állatkákra gondolsz? Akkor itt a megoldás gyönyörű matricák fomájában!   Minden gyerekszobában tökéletesek lesznek, legyen szó kislány vagy kisfiú szobájáról. Az ablakmatricák fényes, átlátszó és öntapadó fóliából készülnek. Ennek köszönhetően az ablak mindkét oldalról jól láthatók. A nyomtatására használt technológia biztosítja a színek teltségét és élénkségét. A képek környezetbarát, egészségre semmilyen módom nem káros színekkel van nyomtatva és nincs semmilyen kellemetlen szaguk. Jól felragaszthatók sima és száraz felületekre. A matricák ellenállnak a napfénynek. Teljes méret: 82 x 38 cm A csomagolás tartalma: - lovacska, mérete 26 x 24 cm - boci, mérete 27 x 20 cm - napocska, mérete 19 x 19 cm - 2 felhő, méretük 21 x 11 cm és 19 x 11 cm - napraforgó kerítéssel, mérete 23 x 28 cm - kerítés, mérete 25 x 7 cm - pipike, mérete 10 x 10 cm - 2 kacsa, méretük 8 x 8cm és 5 x 5 cm - 3 csiga, méretük 6 x 6cm - 2 hernyó, méretük 8 x 5 cm   

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2 kedvező áron 4461 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cecília

A Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2 terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Banaby.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emil

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristína

Lenyűgöztek a Gyerek öntapadó ablakmatricák kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valér

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Gyerek öntapadó ablakmatricák kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2 termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

A Gyerek öntapadó ablakmatricák kategóriáját szinte mindig a Banaby.hu áruházban keresem. Ez a Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2 mindössze 4461 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

Rendszeresen vásárolok a Banaby.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Egy gyerekszobának vidámnak, színesnek kell lennie és gyermekének nagyon jól kell itt éreznije...

Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2

Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2

Szereti gyerekmeked az állatkákat? Szeret farmosat játszani? Díszítsd ki a gyerekszobát ezekkel a...

Ablakmatricák - szafari 1 - 0,3 m2

Ablakmatricák - szafari 1 - 0,3 m2

Nálatok is népszerűek az állatkák? Mindenhol különféle állatkák találhatóak? Szeretnéd...

Ablakmatricák - szafari 2 - 0,3 m2

Ablakmatricák - szafari 2 - 0,3 m2

Népszerűek nálatok az állatkák? Szeretnéd feldíszíteni az gyerekszobát? Akkor díszítsd ki ezekkel...

Ablakmatricák - halacskák - 0,3 m2

Ablakmatricák - halacskák - 0,3 m2

Ezek az ablakmatricák a legkülönfélébb halacskákkal, minden gyerek szobát feldobnak. Az...

Öntapadó ablakmatricák - minta 10 - hópelyhek

Öntapadó ablakmatricák - minta 10 - hópelyhek

Ablakmatricák gyönyörű karácsonyi motívummal, amelyek nem csak a gyerekszobában díszíthetik az...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.08.2022

Értékelés:
(80%)