Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4461 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Szereti gyerekmeked az állatkákat? Szeret farmosat játszani? Díszítsd ki a gyerekszobát ezekkel a gyönyörű és vidám matricákkal. Minden gyerekszobában tökéletesek lesznek, legyen szó kislány vagy kisfiú szobájáról. Az ablakmatricák fényes, átlátszó és öntapadó fóliából készülnek. Ennek köszönhetően az ablak mindkét oldalról jól láthatók. A nyomtatására használt technológia biztosítja a színek teltségét és élénkségét. A képek környezetbarát, egészségre semmilyen módom nem káros színekkel van nyomtatva és nincs semmilyen kellemetlen szaguk. Jól felragaszthatók sima és száraz felületekre. A matricák ellenállnak a napfénynek. A csomagolás tartalma: - 3 felhő, méretük 15 x 9 cm és 7 x 5 cm között van - 2 bokor, méretük 15 x 15 cm és 12 x 13 cm között van - 2 méhecske, mérete 4 x 4 cm - 2 kis kandúr, méretük 14 x 10 cm és 13 x 12 cm - 2 katicabogarat, méretük 4 x 3 cm - 2 kiscica, méretük 5 x 5 cm - kutyaól, mérete 20 x 19 cm - kis boci, mérete 27 x 17 cm - kutyus, mérete 10 x 13 cm - kutyatál, mérete 6 x 5 cm - kerítés, mérete 42 x 13 cm - pocsóta, mérete 16 x 5 cm - napocska, mérete 21 x 18 cm Teljes méret: 82 x 38 cm  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2 kedvező áron 4461 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gizela

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2 termékre mindőssze 4461 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarmila

A Ablakmatricák - farm 1 - 0,3 m2 terméknek nagyon jó értékelése van. A Gyerek öntapadó ablakmatricák kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslav

Lenyűgöztek a Gyerek öntapadó ablakmatricák kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcela

Már párszor rendeltem a Banaby.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Ablakmatricák - nap, hold, csillagok - 0,3 m2

Egy gyerekszobának vidámnak, színesnek kell lennie és gyermekének nagyon jól kell itt éreznije...

Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2

Ablakmatricák - farm 2 - 0,3 m2

Az állatkák és minden a farm körül nagyon népszerű a gyerekek körében. Szeretnél egy kis farmot a...

Ablakmatricák - szafari 1 - 0,3 m2

Ablakmatricák - szafari 1 - 0,3 m2

Nálatok is népszerűek az állatkák? Mindenhol különféle állatkák találhatóak? Szeretnéd...

Ablakmatricák - szafari 2 - 0,3 m2

Ablakmatricák - szafari 2 - 0,3 m2

Népszerűek nálatok az állatkák? Szeretnéd feldíszíteni az gyerekszobát? Akkor díszítsd ki ezekkel...

Ablakmatricák - halacskák - 0,3 m2

Ablakmatricák - halacskák - 0,3 m2

Ezek az ablakmatricák a legkülönfélébb halacskákkal, minden gyerek szobát feldobnak. Az...

Öntapadó ablakmatricák - minta 10 - hópelyhek

Öntapadó ablakmatricák - minta 10 - hópelyhek

Ablakmatricák gyönyörű karácsonyi motívummal, amelyek nem csak a gyerekszobában díszíthetik az...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.08.2022

Értékelés:
(82.2%)