Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Sunrider Nuplus növényi élelmiszer Koncentrált, 10 x 15g megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9871 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

NuPlus® 
 

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elenged­he­tet­len része. A Sunrider legalapvetőbb növé­nyi élel­mi­szere olyan összetevőkből készült, ame­­lyek egy egész­séges étrend alapjai lehetnek, és az eset­le­ges táp­anyaghiányokat is pótolják.

A Sunrider NuPlus® koncentrált növényi élelmiszere öt­vözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástu­do­mány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi for­­mu­­la, amely az egészségfenntartás kínai hagyo­má­nya­in, a szervezet meg­fe­lelő táplálásán alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Rege­ne­­rá­­ció filozófiáját profi táp­lál­ko­záskutatás­sal integrálja.

A NuPlus® kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. Nem tartalmaz mes­ter­séges anya­go­kat, tar­tó­sí­tó­sze­re­ket és hozzáadott cukrot vagy zsírt.

Teljes értékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is). Csök­kenti a „hagyományos” ételek iránti éhséget; a test­súlyuk miatt aggódók szo­kásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják. Kü­lö­nö­sen jótékony ha­tással van megfáradt vagy lábadozó emberekre, vala­mint sportolókra, akik tel­jesítményük, állóképességük javulásáról számolnak be, és arról, hogy ver­se­nyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerá­ló­dik. Nekik célszerű a mun­kavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fo­gyasz­taniuk akár többet is.

 

A Sunrider NuPlus előnyös tulajdonságai:

Mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belő­le, így nél­kü­löz­he­tet­len a hatékony sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához.

Sokan tapasztalják, hogy a NuPlus® jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a has­nyálmirigynek és a veséknek. Közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, be­lek) nyálkahártyájának pótlásában.

Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyít­he­ti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb ér­zel­mi stabilitás elérésében, és javíthatja az izomépítést.

Az ízesített változatok fagyasztva szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek meg­őriz­ték eredeti enzimháztartásukat.

 

Felhasználási javaslat:

Egy tasak NuPlus®-t keverjen el 2-2,5 dl vízben.

 

Készült:

Árpa, szójabab, jamgyökér, lótuszmag, lótuszgyökér, zöldbab, fehér­bab, vörösbab és feketebab felhasználásával.

 

Kiszerelés:

 

10 X 15 g tasak


 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Sunrider Nuplus növényi élelmiszer Koncentrált, 10 x 15g kedvező áron 9871 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tatiana

Jó minőség elérhető áron 9871 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Biosziget.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valéria

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

9871 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Biopont Biokert instant ételízesítő, 100 g

Biopont Biokert instant ételízesítő, 100 g

Biopont Biokert instant ételízesítő, 100 g Forró vízben azonnal oldódó ételízesítő keverék....

Bio Berta bio csípmentes fűszerpaprika, 160 g

Bio Berta bio csípmentes fűszerpaprika, 160 g

Bio Berta bio csípmentes fűszerpaprika, 160 g A magyar konyha leggyakrabban használt...

Bio Berta bio kakukkfű szárítmány 20 g

Bio Berta bio kakukkfű szárítmány 20 g

Bio Berta bio kakukkfű szárítmány "Az ige" A nehezen emészthető levesek, vadhúsok...

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge....

Bio Berta bio fekete bors őrlemény 60 g

Bio Berta bio fekete bors őrlemény 60 g

Bio Berta bio fekete bors őrlemény Bio Fekete bors A zöld terméseket napon megszárítják,...

Bio Berta bio egész fekete bors 50 g

Bio Berta bio egész fekete bors 50 g

Bio Berta bio egész fekete bors Bio Fekete bors A zöld terméseket napon megszárítják,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.12.2021

Értékelés:
(80.6%)