Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió, 30 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11040 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió

A Rapidoceutical ránctalanitó fyto-biotechnológiai emulzió biztonságosan és hatékonyan csökkenti az arc ráncainak mélységét, a homlokredőt, a szem körüli apró ráncokat (szarkalábakat), a mélyebb ráncokat, a nevetőráncokat, a kitágult pórusokat, az akné utáni sebeket és az öregedés más jeleit. Az azonnali hatású Rapidoceutical ránctalanító fyto-biotechnológiai emulzió bőrápolás közben szemmel láthatóan feszesíti az arc bőrét, rugalmas réteget alkot, amely a felszívódáskor összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Az így létrehozott réteg a bőrt összehúzza- megszünteti az apróbb ráncokat. A termék csökkenti a stressz, mimika és az öregedési folyamatok okozta ráncokat. Az azonnali hatású Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió már néhány percen belül csökkenti az arcon található ráncokat és a bőr öregedésének további jeleit, mint a kitágult pórusok és a rubeola (vöröshimlő). A fyto-biotechnológiai emulzió hatása azonnali, nem órák múlva, hanem már néhány percen belül látható.

Idősebb korban a bőr hámrétege elvékonyodik. A hámréteg kevesebb vizet tartalmaz, így  a kémiai anyagok könnyebben áthatolnak. Az epidermális sejtek nehezen regenerálódnak,  így az élettartamuk is rövidebb. Az epidermisz legmélyebb rétegében helyezkednek el a melanociták (pigmentsejtek), amelyek melanint (a bőr festékanyaga) termelnek. A melanin túltermelése esetén a bőrön barna ill. sárga foltok jöhetnek létre, ellenkező esetben  a pigmenthiányos részeken fehéres foltok keletkeznek. Ez a gutát-hypomelanózis. A felhám és az irha határa a fiatal bőrön hullámos, amely a kor előrehaladtával kiegyenesedik és  a bőr rugalmassága csökken.

A ráncképződés több tényzőtől függ, többek között  a mimikai izmok állandó működésétől .  Az idő könyörtelen hatása a bőr teljes mértékű petyhüdségében nyilvánul meg. A degeneratív folyamatok következtében a rés (hasadék) szövetében (a kollagénrostok és a víztartalom csökkenése) a bőrturgor (feszültség) és az elaszticitás (példaként említhetjük a felfújható gumilabdát, amely nyomás hatására deformálódik, ha a nyomás abbamarad, visszanyeri eredeti formáját) csökken, a plaszticitás (deformálódás jön létre, pl. a mimikai izmok működésének köszönhetően, a változás megegyezik a gyurma modellezésével)   pedig növekszik. Ezzel egyidejűleg a bőr szárazabbá, kevésbé fényessé (fakóbbá) válik, a pigmentek áthelyeződnek, a kapilláris erecskék átlátszóvá válnak, a bőrfelszin egészében vastagabb lesz. Az egyszerű senil atrofiával kiváltott ráncok a bőr megterhelésekor megszűnnek. Ezek a negativ változások hamarabb végbemennek a nem védett és erős UV sugárzásnak kitett bőrön. A szakirodalom ezeket a változásokat solár elasztózisnak nevezi, az így keletkező ráncok a bőr megfeszítésével nem szűnnek meg. A nők esetében a bőr öregedési folyamatát a változókori hormonális változás is befolyásolja.
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés némiképp befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.

A Rapidoceutical azonnali hatású fyto-biotechnológiai  ránctalanító emulzió a következő hatóanyagokat tartalmazza:
-     vajsavból nyert egyedülálló, magas hatékonyságú, bőrkisimító hatású  GABA  komplex, amely gyorsan és hatékonyan csökkenti a ráncképződést, kisimítja az arcon található ráncokat, barázdákat, megszünteti a fáradtság és a stressz jeleit. Hatása azonnali, szemmel látható, csökkenti a stressz, mimika és az öregedés miatt kialakult ráncokat, a bőr azonnal fiatalabbá és simábbá válik.

-     ránctalanító hatású hexapeptid- A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek nevezünk. A SNARE komplexet három protein (SNAP- 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülhetnek,  újak pedig nem keletkeznek. Eddig ez a folyamat csak a botulotoxin alkalmazásával volt megállítható.

 • biotechnológiai úton előállított, finomított Nannochloropsis oculata mikromoszat kivonat és optimális mennyiségű polyszacharid  kombinációja. A speciális (különleges) fermentált gyártás és az optimális növekedési feltételek garantálják a moszatból nyert kivonat magas minőségét és tisztaságát. A kivonat elősegíti a bőr hosszantartó feszességét, megerősítve a bőr kötőszövetét. Az in vivo tesztek kimutatták, hogy a hatóanyag védi a bőrsejteket a oxidációs stressztől és elősegítik az I –kollagén termelődését.
 • kapszulált diacetylboldine azonnali hatású fokozatos bőrhalványító, amely azonnal és fokozatosan halványítja a bőr színét,  ezáltal a bőr simábbá, ragyogóbbá, matt hatásúvá válik, a foltok elhalványulnak. A termékben található hatóanyagok UVA és UVB szúrőt is tartalmaznak, megszüntetik a szabadgyököket, stabilizálják a fényérzékeny részeket és a tyrozinázis inaktív formáját, és hatással vannak a kalcium áramlásra. A hatóanyag klinikai vizsgálatai során az önkéntesek bőre simábbá, ragyogóbbá vált,  a piros és sárgás foltok csökkentek, a bőr minősége javult (vonások, pórusok, foltok).

-     hyaluronsav liposzómás formában– a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák. Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, és rugalmasságának megőrzésében.
A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kíváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvesség megtartásában és az ép bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt,  visszaállítja annak rugalmasságát,  valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamat megállításában. Kíváló hatású egyéb sérülések esetén és segíthet az anyagcsere zavaroknál.

 • havasi gyopár (Leontopodium alpinum) kivonat. A Havasi gyopár nemcsak az Alpok szimbólumaként (jelképe), hanem  tulajdonságai (hatékony antioxidáns, az ECOCERT által alátámasztott természetes biominőség) által vált ismertté.

Az emberi test állandóan a  szabadgyökök káros hatásainak (támadásának)  van kitéve. A szabadgyökök erősen reaktív molekulák, amelyek biokémiai redox reakciók ( az environmentális tényezőknek- UV sugárzás, szmog, gama sugárzás- kitett sejtmetabolizmus része) közben szabadulnak fel.  A szabadgyökök kialakulásuk pillanatától a testben minden szerkezetet (DNS, sejtek, membránok, fehérjék) károsítanak (megtámadnak).A szabadgyökök jelenlétét több betegségnél és az öregedési folyamatoknál is bizonyították. Több más jel is alátámasztja azt az elméletet , amely szerint  az öregedés legfőbb okozói a szabadgyökök. Megelőzésként nélkülözhetetlen az antioxidánsok használata.

 • a következő növények kivonatai:
 • a termék fontos összetevője az Ázsiai gázló (Centella asiatica) bioaktivációs és hidratáló hatásának köszönhetően
 • a Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum, L.) elősegíti a sejtek oxigénellátását és javítja az anyagcserét
 • a Virginiai (Őszi) varázsmogyoró (Hamamelis virginiana) jótékonyan befolyásolja a vérkeringést és frissítő hatású
 • a Cédrátcitrom (Citrus medica) antioxidáns hatású. Működésének mechanizmusa:  csökkenti a szabadgyököket, amelyek a bőr  öregedésének fő okozói.
 • A Rozmaring (Rosmarinus officinalis) és az Orvosi zsálya (Salvia officinalis) antioxidáns hatásúak.
 • Az Erdei fenyő (Pinus Sylvestris) lágyítja a bőrt
 • sodium polystyrene sulfonate tartalmú hatóanyag, amely szemmel láthatóan feszesebbé teszi a bőrt. A bőr felületén rugalmas réteget képez, amely a felszívódáskor feszesíti az arcbőrt. A kilalakított réteg összehúzza a bőrt, így a finomabb ráncok kisimulnak.

A hatóanyagok ezen egyedülálló kompozícióját elsőként a Herb-Pharma AG (Svájc) társaság fejlesztette ki. Az előállításon, kifejlesztésen, a nyersanyagok és a végtermékek tesztelésén tudósok, biológusok, orvosok, gyógyszerészek és kémikusok egész csoportja vett részt.

A Rapidoceutical azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió forradalmian új lépést jelent a ráncok csökkentésében, amikor a megszokott mindennapos termékek hatása már nem elegendő. A Herb- Pharma AG termékei gyártását a  gyógyszerészeti és bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeire és a ránctalanító módszerek széleskörű felhasználhatóságára (alkalmazására) alapozza.

30 ml

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió, 30 ml kedvező áron 11040 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ctibor

Rendszeresen vásárolok a Biosziget.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

A Biosziget.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Magdaléna

Jó minőség elérhető áron 11040 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobromila, Kevin

A Arcápolás, arctisztítás kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kvetoslava

A Arcápolás, arctisztítás kategóriáját szinte mindig a Biosziget.hu áruházban keresem. Ez a Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió, 30 ml mindössze 11040 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre A Botuceutical Gold biotechnológiai...

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra A Botuceutical Platinum...

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskákra A Botoceutical...

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical biotechnológiai emulzió a ráncok belső feltöltésére A kollagén és az...

Collagenceutical kapszula, 60 db

Collagenceutical kapszula, 60 db

Jellemzés: A kollagén megtalálható a csontokban, az ízületi porcokban, a kötőszövetekben, így...

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására A Contourceutical...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.12.2022

Értékelés:
(82.2%)