Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján PRANA Tönkölyhéj utántöltő 0,5 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 905 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

0,5 kg Tönkölyhéj (tönkölybúza pelyvája) 
Párna utántöltéséhez, vagy teljes belső cseréjéhez 
A héj mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani. 


A Tönkölyhéjról bővebben: 
A tönkölybúzának* még a pelyvája (héja) is őrzi a nap erejét, gyógyhatását pedig annak köszönheti, hogy 90%-ban kovasavból áll. A kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid, a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe, kifejtve görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását. A tönkölyhéjjal töltött párna így kiváló segítség a nyak és vállizmok fájdalmakor, az ebből kialakuló migrén enyhítésére, az ízületi fájdalmak csökkentésére és az emiatti alvászavarok esetén. (A kovasav kipárolgása kb. 2-3 évig tart) A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad, tehermentesíti a nyakizmokat, így tökéletesíti az agyi vérellátást. A gabonahéj töltet jól átszellőzik, nem melegszik túl, így izzadós típusoknak is kiváló választás. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Jól alátámasztják a testet, így ellazítják az izomzatot bármilyen pozícióban. A tönkölypelyva tulajdonságainak köszönhetően, a tönkölyhéjjal töltött párna használata segítséget nyújthat fáradékonyság, kimerültség, gyenge koncentrációs képesség, migrén, alvászavarok, izom-, és ízületi fájdalmak, gyulladásos nyaki fájdalmak, menstruációs és szülés utáni fájdalmak, valamint nagyobb betegség utáni regeneráció esetén. Tudományosan nem bizonyított tapasztalati feljegyzések szerint a tönkölyhéj semlegesíti a napközben felvett káros rezgéseket (mobiltelefon mikrohullámú sütő..) A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé. A tönkölyhéj párnát szellőztessük akár napon is. 30 percet 50°C-os sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva (naylon zacskóba csomagolva) fertőtleníthetjük. A héjat a huzattal együtt mosni nem lehet. Külön igény esetén a héj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani.


* A tönkölybúza az egyik legősibb gabonafajta, a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem. Bingeni Szent Hildegard (1098-1179) rupertsbergi apátnő, látnok és gyógyító az egyik legfontosabb tápláléknak tartotta. (Hildegard korának művelt gyermeke volt; kolostorban nevelkedett, ahol elsajátította az írást, olvasást, zenélést, tanult festészetet, Biblia-ismeretet, különböző nyelveket. Intenzíven foglalkozott gyógyítással, és sikeres gyógyításainak hírére egész Európából jöttek hozzá a betegek.) A kutatások azóta kimutatták, hogy a tönkölybúza több mint 40 olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek bázikusak, könnyen felszívódnak, ezáltal semlegesítik a savas folyamatokat, megelőzvén ezzel az önagressziót és a gyulladásokat. Ezenfelül a tönkölybúza tiocianátot is tartalmaz, amely természetes antibiotikum és megtalálható az összes testnedvben (az anyatejtől kezdve a nyálon át a könnyig).

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket PRANA Tönkölyhéj utántöltő 0,5 kg kedvező áron 905 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

905 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a PRANA Tönkölyhéj utántöltő 0,5 kg terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oliver

Először nem hittem el azt, amit a PRANA Tönkölyhéj utántöltő 0,5 kg termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Biosziget.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A PRÁNA párna - alvás, jóga, meditáció kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

A PRÁNA párna - alvás, jóga, meditáció kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A PRANA Tönkölyhéj utántöltő 0,5 kg terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Urban

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboš, Ľubor

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

Már párszor rendeltem a Biosziget.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

PRANA Premium Tönkölyhéj nyakkifli 25x35 cm téglalapra vetítve, 8-15 cm magas

PRANA Premium Tönkölyhéj nyakkifli 25x35 cm téglalapra vetítve, 8-15 cm magas

Kitűnő utazó vagy pihenő párna mindazoknak, akik alvási nehézségekkel küzdenek illetve...

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 40x40 cm + utántöltő

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 40x40 cm + utántöltő

Mérete: 40*40cm Kitűnő alvópárna mindazoknak, akik alvási nehézségekkel küzdenek illetve...

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 50x70 cm + utántöltő

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 50x70 cm + utántöltő

Mérete: 50*70cm Kitűnő alvópárna mindazoknak, akik alvási nehézségekkel küzdenek illetve...

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 40x50 cm + utántöltő

PRANA Premium Tönkölyhéj alvópárna 40x50 cm + utántöltő

Kitűnő alvópárna mindazoknak, akik alvási nehézségekkel küzdenek illetve mozgásszervi...

MOLLIN Fragmen alvópárna 30x40 cm

MOLLIN Fragmen alvópárna 30x40 cm

Gyermekeknek és azoknak a felnőtteknek, akik szeretik a kispárnát. Különlegessége, hogy...

MOLLIN Fragmen alvópárna 40x50 cm

MOLLIN Fragmen alvópárna 40x50 cm

Alváshoz felnőtteknek, illetve a töltet beállítása után székre, ülőpárnának is ajánlott....

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.09.2021

Értékelés:
(85%)