Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Pléd és ágytakaró ELMO cream megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15118 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Beszerezni valami színeset, szépet, de egyben praktikusat is a gyerekszobába fontos, és minden szülő erre is törekszik. Ha a család legkisebbjének keres valamit, akkor próbálja ki a mi szép pokrócunkat. A fehér Elmo pokróc szép, modern, lágy és minden beltérbe illik. A hosszú, hideg téli estéken kellemes meleget biztosít. Mindenki imádni fogja, még a felnőttek is. Az ágytakaró minden ágyhoz tökéletesen idomul és minden belteret beragyog. Gyerekszobába minden gyereknek alkalmas, de a felnőttek is hasznát veszik az ebédlőben, a hálóban vagy a teraszon. High-tech mikro selyemből (silk mikrofiber) készül, ami puha és tapintásra kellemes. Az alsó fele kitűnő minőségű és bársonyos velúrból készül, ami nagyon puha. Több mosás után sem fakul meg. A pokróc antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Nem kell vasalni, elég alaposan kirázni és hagyni megszáradni. Az Elmo egy modern és szép takaró, ami minden beltérbe illik. Az Elmo kollekció párnáival kombinálható, amivel egy igazán modern és egységes dizájnt lehet kialakítani.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket Pléd és ágytakaró ELMO cream kedvező áron 15118 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Pléd és ágytakaró ELMO cream termékre mindőssze 15118 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

Még csak rövid ideje használom, de idáig 15118 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Pléd és ágytakaró ELMO cream termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Florián

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izidor

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Banaby.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Brigita

A Pléd és ágytakaró ELMO cream termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Banaby.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Pléd és ágytakaró ELMO pink

Pléd és ágytakaró ELMO pink

A kis hercegnője számára új, szép és puha takarót keres, amely kellemes meleget ad neki és...

Pléd és ágytakaró ELMO ombre pink

Pléd és ágytakaró ELMO ombre pink

Ha szeretne gyermeke számára egy szép és színes takarót, mely kellemesen meleg és remek a hideg...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.05.2024

Értékelés:
(78.6%)