Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Pénztárca - fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2660 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ebben a mutatós, 4 kártyarekesszel, egy átlátszó és egy papírpénznek szánt rekesszel ellátott patchwork-pénztárcában található egy aprónak való rekesz is beépített, lezárható titkos rekesszel - biztos, ami biztos!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket Pénztárca - fekete kedvező áron 2660 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Astoreo.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Levoslav

2660 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hedviga

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Astoreo.hu internetes áruház Kedvezményes árak > Minden 3499 Ft-ig > Divat és kiegészítők kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Pénztárca - fekete még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 17.10.2021

Értékelés:
(80.6%)