Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Pastaclean folttisztító paszta megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3330 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ez az univerzális folttisztító paszta gyakorlatilag minden foltot kiszed a ruhákból, szőnyegekből és kárpitokból, legyen szó akár bor, gyümölcs, zsír, fű, tinta, rozsda, kátrány, vér vagy más anyagok okozta foltokról. Mosószeradalékként is ideális fehér ruhákhoz és függönyökhöz. Akár ablaktokok, kerti bútorok, alufelnik, arany vagy ezüst ékszerek tisztítására is használható. Alkalmas az olajjal szennyezett kéz megtisztítására is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket Pastaclean folttisztító paszta kedvező áron 3330 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elvíra

3330 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Pastaclean folttisztító paszta terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

A Pastaclean folttisztító paszta terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

Már párszor rendeltem a Astoreo.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

A Háztartás és hobbi > Takarító eszközök kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Pastaclean folttisztító paszta terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarolím

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Astoreo.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Faápolószer sötét tónusú bútorokhoz - világos - velikost 100ml

Faápolószer sötét tónusú bútorokhoz - világos - velikost 100ml

Ezzel a profi bútorápolóval ismét ragyogóvá teheti polírozott fabútorait, a mattírozott fát pedig...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.09.2021

Értékelés:
(87%)