Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Öntapadó falmatricák - virágocskák megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8408 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Tökéletessé varázsolni egy gyerekszobát bizony nagyon nehéz. Kiválasztani a megfelelő bútort nem jelent nehézséget, de mindent öszhangba hozni úgy, hogy vidám, színes és játékos is legyen már nem olyan egyszerű. És a végső tökéletes hatást tényleg bármi képviszelheti. Egy kép, lámpa vagy ágyneműhuzat. De mi biztosan egy gyönyörű fali dekorációt ajánlunk, mely képes az egész gyerekszobát felragyogtatni. Ha kislány szobáról van szó, akkor ezek a szép matricák önökél sem hiányozhatnak, minden kis hercegnő biztosan értékelni fogja őket! A színes virágoknak nagyon kellemes pasztell színei vannak. Decens és univerzális dekoráció minden korosztály szobájába. Az egyes virágoknak különböző átmérőjük és szín árnyalatuk van, ami lehetővé teszi hogy megismételhetetlen mintát alkosson. A matricák fehér fóliára vannak nyomtatva, de csak némelyiknek van fehér széle is, ami lehetővé teszi, hogy a matricákat bármilyen háttérre felragaszthatja. Nagyon könnyű felragasztani és karbantartani őket. A matricát elég levenni az alapfóliáról és felragasztani a kívánt helyre, utána elég nedves ruhával időről időre áttörölni. Sima és száraz falakra ajánlott ragasztani, de ragasztható bútorra, ajtóra, ablakra vagy csempére is. Nem szükséges összerakni az egyes leveleket, hogy a virágot is össze tudja rakni. A matricák fehér fóliára vannak nyomtatva és némelyiknek fehér széle is van.  A dekoráció félmatt öntapadó fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődését oldalirányból és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricák kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek, nincs semmilyen kellemetlen szaguk és ellenállnak a napfénynek is. Több információt az egyes dekorációkról a csatold dokumentumban találhat.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket Öntapadó falmatricák - virágocskák kedvező áron 8408 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Még csak rövid ideje használom, de idáig 8408 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Öntapadó falmatricák - virágocskák termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Petronela, Petrana

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Servác

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agnesa

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Banaby.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Teodor

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Faldekoráció - autók és épületek

Faldekoráció - autók és épületek

Kisfiát elbűvölik az autók? Gyakra épít valami a gyerekszoba közepén vagy autóversenyt szervez?...

Fali dekoráció autós és város

Fali dekoráció autós és város

Gyermeke imádja az autókat? Mindennél jobban szeret túzoltóautóval vagy mentővel játszani? Akkor...

Öntapadó fali dekoráció Dinoszauruszok

Öntapadó fali dekoráció Dinoszauruszok

Keres valamit ami a gyermeke szobáját feldobja? Gyermeke imádja a dínókat? A polcok tele vannak...

Öntapadó faldekoráció - buborékok

Öntapadó faldekoráció - buborékok

Vidámságot és életet vinni a gyerekszobába néha elég nehéz feladat. A díszítések és kiegészítők...

Öntapadó falmatricák - farm

Öntapadó falmatricák - farm

Jó volna valamilyen módon feldíszíteni és különlegessé varázsolni a gyerekszobát? Valami eredetit...

Öntapadó falmatricák - virágos rét

Öntapadó falmatricák - virágos rét

Azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne a gyerekszoba vidámabb, játékosabb és színesebb? Valami...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.05.2023

Értékelés:
(84.2%)