Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m2 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felhők és madárkák dekoráció mérete 0,5 négyzetméter és a szett felhőket különböző kék árnyalatokba, színes madárkák, színpompás lepkék és napocskát tartalmaz. A minta nagyon kellemesen hat és a művészi kidolgozásának köszönhetően nagyon népszerű dekorációk közé tartozik. Nagyon egyszerű felragasztani és ugyan olyan könnyen át is lehet helyezni kívánság és fantázia szerint. Egyszerűen áttörölhető nedves ruhával. A félmatt öntapadó fólia, amelyből a dekorációk készültek és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A fólia csökkenti a fény visszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek. A dekorációt sima és száraz falakra, ablakokra, ajtók vagy más bútor darabra lehet felragasztani - bárhová ahová csak a gyermeke fantáziája eltudja képzelni. A csomagolás tartalmazz: - napocska, átmérője 14 cm - 18x felhő - 17cm x 8cm -től, 7cm x 5cm -ig - 18x madárka - 11cm x 7cm -től, 8cm x 5 cm -ig - 16x lepke - 8cm x 5cm -től, 5cm x 3cm -ig A házikók szettel remekül kombinálható, úgy mint az alábbi képeken, mely példaként szolgálhat.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m2 kedvező áron 7750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sabína

A Gyerek matricák kategóriáját szinte mindig a Banaby.hu áruházban keresem. Ez a Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m2 mindössze 7750 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojzia

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žofia

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

Először nem hittem el azt, amit a Öntapadó dekoráció - felhők és madárkák 0,5 m2 termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Banaby.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Gyerek matricák kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Magasságmérő 02 - tigris

Magasságmérő 02 - tigris

Már régóta azon gondolkodik, hogy jól jönne valami szép és vidám a gyerekszobába? De sajnos a...

Textil faldekoráció - New York

Textil faldekoráció - New York

Kiválasztani a megfelelő dekorációt néha elég nehéz. A mi textil dekorációinkkal ez azonban...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.05.2022

Értékelés:
(81.4%)