Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján My Hsin-Ni Luxurs Gold Total Care maszk, 1 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1307 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

A maszk fő hatóanyagai: arany ion, hyaluronsav, kollagén, pentavitin (szacharid izomerát). Az arany ion intenzíven felerősíti a többi hatóanyag működését, kedvezően befolyásolja az élettani folyamatokat, gyorsítja a beépülő hatóanyagok működését. Az arany ion elősegíti a hyaluronsav jobb felszívódását, hasznosulását a bőr felső rétegében, és katalitikus hatásával pozitívan befolyásolhatja a sejtek regenerálódását és újraképződését, valamit a megfelelő hidratáltságát. Pentavitin, „nedvesség-mágnes” természetes hidratáló, mely aktívan hidratálja a bőrt, csökkenti a lehetséges irritációt. A kollagén minden esetben hidratál, feszesít, ránctalanít. Ez a speciális hatóanyagokkal átitatott maszk segít lekötni a szabadgyököket. A sejtek ionjait egyensúlyban tartja ezáltal lassítja illetve megelőzi a bőr öregedési folyamatait. Rendszeres használatával a bőr tökéletesen feszes, sima, üde és egészséges lesz.

Használata ajánlott érett, igénybevett, extra hidratálást igénylő bőrre heti 1-2 alkalommal.

Jó tudni!

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság és az energia szimbóluma. Az arany oldja a sejtek energiablokkjait, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Az öregedő bőr első számú segítője, bőrfiatalító hatással bír, segít eltüntetni a ráncokat és az apróbb bőrhibákat, Óriási mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, kb. 300-szor annyit, mint a saját tömege. Az aranyat a legkorszerűbb nanotechnológiás eljárással vagy elektronikus-galvanikus úton teszik oldhatóvá, relatív nagy molekulamérete által hosszú ideig marad a bőrben. A maszk használatával látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében – különösen ráncos, érett, igénybevett bőr esetén.

Összetevők: gold foil, sodium hyaluronate, arbutin, collagen, saccharide isomerate, fagus sylvatica extract, aloe extract, dipotassium glycyrrhetinate, sorbeth-30, methylisothiazolinone, water, perfume.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után vegye le a gyöngy papírt és helyezze a maszkot az arcra. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 15-20 percig hagyja rajta, majd távolitsa el. Gyengéd arcmaszirozás után hagyja a kivonatot felszivódni.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után bontsa ki a tasakot és vegye ki a maszkot. Hajtsa szét és távolítsa el a gyöngy papírt. A maszkot először a homlokra helyezze fel, majd lefele haladva igazítsa az arcra. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 20-25 percig hagyja rajta, majd távolítsa el. Gyengéd arcmasszírozás után hagyja a kivonatot felszívódni. Hideg téli napokon tegyen a maszkra egy törölközőt, így nem kelt hideg hatást.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket My Hsin-Ni Luxurs Gold Total Care maszk, 1 db kedvező áron 1307 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

A My Hsin-Ni Luxurs Gold Total Care maszk, 1 db terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

Még csak rövid ideje használom, de idáig 1307 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a My Hsin-Ni Luxurs Gold Total Care maszk, 1 db termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Biosziget.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dagmara

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oldrich

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a My Hsin-Ni Luxurs Gold Total Care maszk, 1 db termékre mindőssze 1307 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Ezt a terméket a Biosziget.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre A Botuceutical Gold biotechnológiai...

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra A Botuceutical Platinum...

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskákra A Botoceutical...

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical biotechnológiai emulzió a ráncok belső feltöltésére A kollagén és az...

Collagenceutical kapszula, 60 db

Collagenceutical kapszula, 60 db

Jellemzés: A kollagén megtalálható a csontokban, az ízületi porcokban, a kötőszövetekben, így...

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására A Contourceutical...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.05.2022

Értékelés:
(81%)