Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8935 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái

Napjainkban az egyik leggyakoribb sebészeti beavatkozás az ajaknagyobbítás, ajakfeltöltés. A műtét azonban igen költséges, fájdalommal jár és gyakran a beavatkozás helyén a bőr felduzzad, feldagad. A termékekben található peptidek, valamint a hyaluronsav liposzómás formája stimulálják a kollagén és a glykozaminogylkán szintézisét. Ezáltal az ajkak térfogata megnő, mint az injekciós ajakfeltöltés során. A LIPOCEUTICAL emulziók tulajdonságaik révén elősegítik a kollagéntermelést, hidratálják az ajkakat - az ajkak feszesebbek, kontúrjaik erőteljesebbek.
A LIPOCEUTICAL emulziók regenerálják, hidratálják és növelik az ajkak fényét. Emellett oxigénnel dúsítják, táplálják és megóvják az ajkat a kiszáradástól. Megújítják a száj szerkezetét, így a száj környéki ráncok csökkennek.
A termékek - regeneráló hatásuk révén - a sejtmembránhoz fontos tápanyagokat juttatnak, amely a védekezőfunkció megerősödésében és a bőr regenerálódásában nyilvánulhat meg.

1,6+1,6 ml

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml kedvező áron 8935 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažej

Ezt a terméket a Biosziget.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klement

A Szájápolás, fogápolás kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anna, Hana

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oskár

8935 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albín

Felülmúlta az elvárásaimat, a Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Krištof

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Szájápolás, fogápolás kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdana

A Lipoceutical biotechnológiai emulziók - az injekciómentes ajakfeltöltés alternatívái, 2 x 4,5 ml minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Herbária Cserszömörcés szájvíz, 250 ml - mentolos

Herbária Cserszömörcés szájvíz, 250 ml - mentolos

A fogágybetegségek, a szájnyálkahártya-gyulladás ma már népbetegségnek számítanak. Ezek...

Herbária Cserszömörcés foggél zsályával, 100 ml

Herbária Cserszömörcés foggél zsályával, 100 ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és orvosi zsálya levél speciális kivonatát...

Herbária Cserszömörcés foggél echinaceával, 100 ml

Herbária Cserszömörcés foggél echinaceával, 100 ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és kasvirág gyökér speciális kivonatát...

Gingisol íny- és szájápoló oldat, 10 ml

Gingisol íny- és szájápoló oldat, 10 ml

Szájüregi panaszok kezelésére Az erős gyulladáscsökkentő hatású...

Primus Ajakír natúr

Primus Ajakír natúr

Véd az ajkak kiszáradása, berepedése, gyulladása ellen. A speciális bőrrokon hatóanyagokat,...

Primus kamillás ajakír

Primus kamillás ajakír

A Primus ajakír az ajkak kiszáradása, berepedése, gyulladása ellen védenek. A speciális...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.12.2022

Értékelés:
(79.2%)