Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13985 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. A lézeres vagy kémiai „peeling" (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává. A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása. A bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik. A bőr simának és bársonyosnak tűnik.

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. Az utóbbi évek egyre gyakoribb   fiatalító lézeres plasztikai sebészeti beavatkozásai ugyan kellő eredményt hoztak, hiszen az ilyen eljárással kezelt személyek arcbőre akár több évvel is fiatalabbnak tűnhetett ezáltal,  sokuknak azonban zavaró volt, hogy az eljárás fájdalommal járt és a felépülési időszak hosszú volt. Több bőrtípus esetén – olíva árnyalatú vagy sötétebb bőrnél – ez a lézeres sebészeti eljárás  nem alkalmazható, mivel nem kívánt reakciók léphetnek fel, mint például a bőr egyes részeinek kivilágosodása.

A Herb-Pharma AG társaság kifejlesztett egy olyan terméket, amelynek bőrkisimító hatása egyedülálló. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává. 
A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása.
Ez a kezelés (kúra) a bőr minőségének megőrzésére és javítására szolgál. A javulás nem következik be azonnal, hanem 3-12 hónapig tartó pontos és rendszeres használat után lesz a legeredményesebb:

  • a bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik,
  • a bőr simának és bársonyosnak tűnik,
  • az apróbb ráncok és pigmentfoltok csökkenhetnek, a hegek és a barnás foltok kevésbé láthatók.

A termékek használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

50+50 ml

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml kedvező áron 13985 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alica

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

A Arcápolás, arctisztítás kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarolím

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Metej

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Arcápolás, arctisztítás kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Laserceutical biotechnológiai szérumok a bőr megújítására, 2 x 50 ml termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre A Botuceutical Gold biotechnológiai...

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra A Botuceutical Platinum...

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskákra A Botoceutical...

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical biotechnológiai emulzió a ráncok belső feltöltésére A kollagén és az...

Collagenceutical kapszula, 60 db

Collagenceutical kapszula, 60 db

Jellemzés: A kollagén megtalálható a csontokban, az ízületi porcokban, a kötőszövetekben, így...

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására A Contourceutical...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.02.2023

Értékelés:
(78.6%)