Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fröccsenésvédő fólia Zöldségszüret megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ezzel a színpompás dekor-fóliával elhozza konyhájába a nyarat. Mindeközben megóvja a csempét a tűzhely és a mosogató mögött a felfröccsenő zsírtól és a kosztól is. Ez a fólia öntapadós és szükség esetén lemosható.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket Fröccsenésvédő fólia Zöldségszüret kedvező áron 1990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kazimír

Ezt a terméket a Astoreo.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milena

Már párszor rendeltem a Astoreo.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sabína

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

Először nem hittem el azt, amit a Fröccsenésvédő fólia Zöldségszüret termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Astoreo.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Kedvezményes árak > Minden 2499 Ft-ig > Főzés és sütés kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Astoreo.hu internetes áruház Kedvezményes árak > Minden 2499 Ft-ig > Főzés és sütés kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuš

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Krištof

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Astoreo.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.05.2023

Értékelés:
(80%)