Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Evelle szépség tabletta 60 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 18300 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

- belülről táplálja a külső szépséget

evelle1_256_01"Az vagy, amit megeszel." Ez egy régi mondás, de az evelleŸ tudományos bizonyítékokkal támasztja alá ezt a mondatot. Ennek az egyedülálló étrend-kiegészítőnek a segítségével azokkal a tápanyagokkal látja el szervezetét, melyek a külső szépséghez járulnak hozzá, azaz a selymes, fiatal bőrhöz, a fényes, erős hajhoz és az erős körmökhöz.

A bőr funkciója és külleme specifikus tápanyagok bevitelén múlik. A bőr öregedési folyamatát késleltetni kívánó szemlélet szerint a bőr antioxidáns védelmet igényel. Mechanikai sajátosságai, rugalmassága, felszíni textúrája, a kollagén- és elasztikus rostok megfelelő sűrűségétől és geometriai elrendezésétől függ. A kollagénrostok és az elasztin károsodása, mennyiségének csökkenése a bőr lazává válását, ráncosodását eredményezi.

Az evelleŸ az új évezred szépségápolása. A készítmény a vitaminok, ásványi anyagok és más biológiailag aktív hatóanyagok ötvözete, mely a legújabb tudományos eredmények alapján képes az öregedés folyamatát természetes módon lassítani. Az evelleŸ-t tudósok vizsgálták és kimutatták, hogy ezzel a készítménnyel lehetséges a ráncok kialakulását megakadályozni és egyúttal a bőrt simábbá és rugalmasabbá tenni.

Stimulálja a megújulás folyamatát

Bőrünk minden egyes sejtje egy élő organizmus, melynek optimális működéséhez tápanyagokra van szükség. Ezekhez a tápanyagokhoz az egészséges táplálkozás során juthatunk hozzá. Modern táplálkozásunk azonban gyakran hiányos, emiatt szükségessé válhat az étrend-kiegészítés. Továbbá szervezetünk az elraktározott vitaminok és ásványi anyagok nagy részét a sejtek levegőszennyezés, stressz, kemikáliák és más hasonló negatív hatások elleni küzdelemhez használja fel.

A különböző tápanyaghiányok a megnövekedett tápanyagigénnyel együttesen a szervezet idő előtti öregedéséhez vezetnek, egyszerűen azért, mert hiányoznak azok az anyagok, melyek a sejtek egészséges működéséhez szükségesek. Az evelleŸ biztosítja ezeket a létfontosságú és védő tápanyagokat, ezzel hozzájárul a következő biológiai folyamatok stimulálásához:

a bőr rugalmasságának megőrzése
ráncok kialakulásának megakadályozása
bőr nedvességének megtartása
a haj fényének és sűrűségének megóvása
a körmök erősítése.

A természet legjobb nyersanyagai

Az evelleŸ-ben lévő aktív hatóanyagok igazolt védő és ápoló hatást fejtenek ki a bőrre:

Vitaminok: a C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén és az elasztin alapanyagának képzéséhez. A C- és az E-vitamin, valamint a karotinoidok együttesen nagyobb antioxidáns aktivitást biztosítanak UV-védelemmel és erősítik a bőr immunválaszát.

Szelén - SelenoPrecise: egyik alkotója az antioxidáns szelenoproteineknek, védi a bőrt az UV-fény indikálta károsodástól, a DNS-károsodástól és a zsírok oxidációjától.

Cink: az érdessé vált, vagy aknés bőr, a rossz sebgyógyulás és a cinkhiány összefüggést mutat. Alkotóeleme az új sejtek képzésében résztvevő DNS-nek, RNS-nek és a fehérjeszintézishez szükséges enzimnek is.

Bio-Marine ComplexŸ (mélytengeri halporc kivonat): a kollagéntermeléshez szükséges aminosav-ellátást biztosítja a hidrolizált kollagént és glükózaminoglikánokat tartalmazó halporc kivonat. A glükózaminoglikánok szerepet játszanak a bőr hidratálásában, mennyiségük csökken az elöregedett bőrben.

Paradicsom kivonat: karotinoidokat (likopint, béta-karotint és luteint), természetes antioxidánsokat tartalmazó növényi kivonatok.

Biotin (H-vitamin): a biotinhiány különböző bőrelváltozásokhoz vezet, mint dermatitisz, hámlás, alopecia, hajhullás és gyenge, töredező körmök.

PycnogenolŸ: egy különleges tengerparti fenyőféle kérgének kivonata, amely elősegíti a kollagénsűrűség növelését a bőrben és védi a kollagénrostokat a degradációtól. Fokozza a mikrocirkulációs keringést, ami jobb oxigén- és tápanyagellátást biztosít, és gyorsítja a salakanyagok eltávolítását.

Mezei zsurló kivonat természetes szilikonokkal
: támogatja a csontok, kötőszövetek, haj és köröm egészségét. A szilikon elasztikussá teszi a bőrt és erősíti a hajat és a körmöket.

Áfonya kivonat:
hatását a mirtillinnek köszönheti, amely kitűnő antioxidáns. Javítja a látás és a szem funkcióit. Segíti az ideghártya alkalmazkodását a változó megvilágítási viszonyokhoz.

Az evelleŸ aktív hatóanyagait kifejezetten a következő okok miatt választottak ki a termékhez:

segítik azon biológiai folyamatok működését, melyek az egészséges bőr sejtjeinek termelését biztosítják
védik a bőrt és a sejtmembránokat a káros szabadgyökök ellen
semlegesítik a légszennyezés, napozás és más hasonló negatív hatások bőrön jelentkező jeleit
A készítmény nem helyettesíti a hagyományos, krémmel és testápolóval végzett bőrápolást de mindenképp a szépségápolás alapkövének tekinthető, optimálissá teszi a bőr és a kötőszövet működését. Az evelleŸ-nek szépítő hatása van a bőrre, hajra és körmökre.


Bőrünk 3 rétegből áll:

evelle_tabletta_365_02Bőralja (subcutis) – kötőszövetből áll, mely nem teljesen válik el az irhától. Kisebb-nagyobb mennyiségben tartalmaz zsírszövetet, mely szigetelő párnaként szolgál.
Irha (dermis) – főképpen kollagén- és elasztikus rostokat tartalmaz, melyek a bőr rugalmasságáért és simaságáért felelősek. A dermis biztosítja a tápanyagellátást. A tápanyag a vékony kapillárisfalon keresztül jut be a hámrétegbe.
Hámréteg (epidermis) – az irha és a hámréteg metszéspontjában találjuk a növekedési réteget, melyben a bőr sejtjei termelődnek. A sejtek minden újabb generációja az idősebb sejteket egyre közelebb nyomja ahhoz a bőrréteghez, melyet szarurétegnek is nevezünk. Egy hónap telik el, míg az elhalt sejtek a szarurétegben a hámréteg aljáról a bőr felszínére jutnak. Itt nincsenek kapillárisok, így a hám a külső táplálástól és az irhát a véráramon keresztül elérő oxigéntől függ.

Ahogy öregszünk, az új sejtek termelődése csökken. A sejteket éltető tápanyagokkal ellátó kapillárisok veszítenek hatékonyságukból. Szervezetünk kollagéntermelése fokozatosan csökken, így bőrünk elveszíti rugalmasságát, feszességét. Ennek a folyamatnak a megállításához szükséges bőrünket plusz tápanyagokkal ellátni. A tápanyagok a tápcsatornán keresztül szívódnak fel, majd az erek révén eloszlanak a szervezetben.

Ez okból kerül az evelleŸ étrend-kiegészítőként, tabletta formában forgalomba.

A kutatók 12 hetes tanulmányt végeztek 45 és 73 éves kor közötti nők körében és jelentős javulást tapasztaltak azon személyek bőrén, akik az evelleŸ-t használták. A nőket két csoportra osztották, az egyik csoport evelleŸ-t szedett, a másik csoport aktív hatóanyag nélküli tablettát (placebo). A tanulmány folyamán a kutatók a bőr feszességét és annak felszíni tulajdonságait vizsgálták és mérték.6 hét után a placebo-kontrollált klinikai vizsgálat eredményei szerint a bőr elaszticitása szignifikánsan javult. Az evelleŸ csoport tagjainak jelentősen puhább, kevésbé ráncos lett a bőre a placebo csoportéhoz képest. Továbbá az evelleŸ szedése jelentősen javította a bőr rugalmasságát is.

Adagolás: naponta két tabletta sok vízzel elfogyasztva.
60 tabletta

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Evelle szépség tabletta 60 db kedvező áron 18300 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Evelle szépség tabletta 60 db nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dominik

Először nem hittem el azt, amit a Evelle szépség tabletta 60 db termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Biosziget.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Nőknek kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

Jó minőség elérhető áron 18300 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marianna

Akciósan, 18300 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Bano Calcium-Kovaföld kapszula, 60 db

Bano Calcium-Kovaföld kapszula, 60 db

Bano Calcium-Kovaföld kapszula, 60 db Hatóanyag: 1 kapszula tartalma: 45 mg calcium...

Dr. Chen Ligetszépe olaj kapszula, 50 db

Dr. Chen Ligetszépe olaj kapszula, 50 db

Dr. Chen Ligetszépe olaj kapszula, 50 db A Mandzsúria hegyeiben vadon termő Oenothera odorata...

Dr. Chen Ligetszépeolaj kapszula tengeri algával, 60db

Dr. Chen Ligetszépeolaj kapszula tengeri algával, 60db

Dr. Chen Ligetszépeolaj kapszula tengeri algával, 60db Az ideális testsúly elérése...

Swanson béta-karotin kapszula, 100 db

Swanson béta-karotin kapszula, 100 db

Swanson béta-karotin kapszula, 100 db A Béta-karotin a szervezet antioxidáns-rendszerének...

Eredeti silicea gél, 200 ml

Eredeti silicea gél, 200 ml

Eredeti silicea gél A természetes csodakészítmény a bőrre, a hajra és a körmökre Az...

HairClinic hajerősítő kapszula, 30 db

HairClinic hajerősítő kapszula, 30 db

HairClinic hajerősítő kapszula, 30 db Az exkluzív HairClinicŸ kapszula szedése...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.11.2020

Értékelés:
(81.8%)