Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 14245 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml

Bőrállapot:
Amikor különösen zaklatottan folynak a minket érintő események, bőrünk gyakran túlságosan érzékenyen reagál - vörös foltokkal az arcon, nyakon, dekoltázson.

Ilyen esetben segít a Dr. Hauschka Intenzív kúra 03, hogy megerősítsük határainkat, és erősíti, megnyugtatj a bőrünket.

A túlérzékeny bőr saját aktivitását ösztönzi például a csak nagyon ritkán előforduló, harmonizáló hatású drágakő, a fekete turmalin.

Olyan gyógynövények, mint a kristályos jégvirág, a nyúlszapuka és az elevenszülő, stabilizáló, kiegyenlítő hatással rendelkeznek, míg a természetes sóvíz Bad Bentheimből segíti a bőrt a folyadék megtartásában, a rózsavíz pedig harmonizál.

A válogatott összetevőknek köszönhetően az új Intenzív kúra 03 ellenállóbbá teszi a túlérzékeny bőrt, gyorsítja a stressz okozta tisztátalanságok tisztulását, nyugtatja és erősíti a nyugtalan, kivörösödött és érzékeny bőrt. Ezen túlmenően feszültségmentes, harmonikus bőrérzést biztosít.

Célcsoport:
Nyugtatja és erősíti a túlérzékeny bőrt.

Alkalmazása:
Reggel a tisztító tejjel történt letisztítás után a Dr. Hauschka arctonik helyett cca. öt pumpányi Intenzív kúra 03-t permetezzünk az arcra, és finoman nyomkodjuk a bőrbe. Ezt követően hordjuk fel a nappali ápoló készítményt, pl. Dr. Hauschka rózsakrémet vagy könnyű rózsakrémet. A zsírmentes éjszakai ápolás a tisztító tejjel történt lemosás után az Intenzív kúra 03 felhordásával be is fejeződik.

Sajátosság:
A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő.

Dr. Hauschka intenzív kúra 03 összetevői: víz, rózsavíz, sóvíz (Bad Bentheim), varázsmogyoró-víz, éterikus olajok, higított-ritmizált kivonatok varázsmogyoróból, nyúlszapukából, kristályos jégvirágból, katángból, mezei tikszemből (Anagallis arvensis), csalánból és mályvalevélből, valamint fekete turmalin.

INCI összetevők:
Aqua, Rosa Damascena Distillate, Sales, Hamamelis Virginiana Distillate, Parfum Citronellol*, Hamamelis Virginiana Extract1, Anthyllis Vulneraria Extract1, Kalanchoe Daigremontiana Extract1, Mesembryanthemum Crystallinum Extract1, CIchorium Intybus Extract1, Anagallis Arvensis Extract1, Urtica Dioica Extract1, Althaea Officinalis Leaf Extract1, Tourmaline1. 1 higított, ritmizált összetevők *Természetes éterikus olajok alkotórészei

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml kedvező áron 14245 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Malvína

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

A Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Biosziget.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml termékre mindőssze 14245 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lea

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anton

Felülmúlta az elvárásaimat, a Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomil, Ľudomil

Még csak rövid ideje használom, de idáig 14245 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Dr. Hauschka Intenzív kúra érzékeny bőrre, 40 ml termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Dr. Hauschka Intenzív kúra tisztátalan bőrre 25 év felett, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra tisztátalan bőrre 25 év felett, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra tisztátalan bőrre 25 év felett, 40 ml Bőrállapot: Vannak...

Dr. Hauschka Intenzív kúra érett bőrre, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra érett bőrre, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra érett bőrre, 40 ml Hatása: A Intenzív kúra 04 alkalmazása...

Dr. Hauschka Intenzív kúra változó korban, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra változó korban, 40 ml

Dr. Hauschka Intenzív kúra változó korban, 40 ml Hatása : Segít a  bőrnek...

Dr. Hauschka Regeneráló nappali krém, 40 ml

Dr. Hauschka Regeneráló nappali krém, 40 ml

Dr. Hauschka Regeneráló nappali krém, 40 ml Hatása: A felépítő Dr. Hauschka Regeneráló...

Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém, 40 ml

Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém, 40 ml

Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém, 40 ml Hatás: A Dr. Hauschka Regeneráló...

Dr. Hauschka Regeneráló szemkörnyékápoló krém, 15 ml

Dr. Hauschka Regeneráló szemkörnyékápoló krém, 15 ml

Dr. Hauschka Regeneráló szemkörnyékápoló krém, 15 ml Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.10.2023

Értékelés:
(82.6%)