Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Diamondceutical gyémántpor tartalmú elixír a tündöklő arcbőrért, 30 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 12530 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Diamondceutical - gyémántpor tartalmú elixír a tündöklő arcbőrért

Az érett bőr leginkább az alapvető tápanyagok - mint például az ásványok, vitaminok és aminosavak - hiányától szenved, így a szervezetben az anyagcsere lelassul. A bőr kalciumkészlete nagymértékben csökken- ez a folyamat a dermoporózis. Emiatt a bőr vékonyodik, dehidratálttá (vízhiányossá) és petyhüdtté válik. Az arcbőr fakó, a bőrfelszín pedig szabálytalan lesz.
Az öregedést a sejtmag és a DNA irányítja. A DNA bizonyos részeinek, az ún. telomérek sérülése a bőr idő előtti öregedését idézheti elő, amely nemcsak a sejtek élettartamának rövidüléséhez, hanem az egyes funkciók (mint pl. a fehérjeszintézis) zavaraihoz is vezethet.
A bőr szinte mindennap veszít kollagén tartalékából, a kor előrehaladtával pedig hiánya egészségügyi problémákat és külső változásokat okozhat.

Bemutatjuk Önöknek a Diamondceutical rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixírt, amely a következő hatóanyagokat tartalmazza:

 • Az első hatóanyag a kalcium, a mehionin és homotaurin kombinációja. Ez a kombináció elősegítheti a sejtek anyagcseréjének és a fehérjeszintézisnek az  újraélesztését, valamint az ionok áramlásának kiegyenlítődését. A kalcium a bőr újjászületésének fontos tényezője. A kalcium gradiens a homeosztázist (élő szervezeteknek a változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége) és az epidermális  elkülönülését szabályozza. A mehionin a fehérjeszintézis kulcsmolekulája. Hatástalanítja a szabadgyököket és részt vesz a DNA megújításán. A homotaurin elősegíti a sejtek és a sejtkörnyék közötti  ionegyensúly szabályozását, valamint a kalcium homeosztázisát.

A hatóanyagok ezen kombinációja elősegíti a sejtek anyagcseréjének, a fehérjeszintézisnek fenntartását és a ionok áramlásának kiegyenlítődését.
A bőr újra visszanyeri rugalmasságát, a bőr simább, ezáltal  minősége láthatóan javul.

A fenti hatóanyagok tulajdonságainak összegzése:
- az érett bőr számára lett kifejlesztve,
- feszesíti és restrukturalizálja a vékony, törékeny bőrt,
- ellátja a bőrt alap-tápanyagokkal,
- megújítja a fő sejtfunkciókat (szaporodás, differenciálódás, fehérje- és zsír-szintézis),
- szabályozza a ionok áramlását és egyensúlyát,
- növeli a bőr tömörségét, szilárdságát és rugalmasságát,
- kisimítja a bőr felszínét,
- elősegíti a bőr minőségének javulását.

 • A következő hatóanyag a geranylgeranon, amelybiomimetikus szubsztanció. Hasonló molekula található minden emberi sejtben, amely a sejtanyagcsere kulcsmolekulája. Bizonyított, hogy a geranylgeranon hatékonyan védi a DNA-t és a teloméreket, valamint segíti a sejtélettartam hosszának fenntartását. Optimális sejtinterakciók és kiegyensúlyozott sejtfunkciók által elősegíti a hámréteg újjáéledését. Hatékonyan küzd az öregedés különböző látható jelei – mint pl. hatástalan védőfunkció, öregségi foltok, dehidratáció (vízhiányosság), petyhüdt szemhéj, finom ráncok, kitágult pórusok és kipirosodó arcbőr – ellen.

Ezt a komplex öregedésgátló hatóanyagot a sejtalapú öregedési folyamatok tudományos kutatásai indították el. A bőrsejtekre és sejtmagokra irányul, hogy megvédje azokat a környezeti hatás okozta károsodástól. 
A bőr minősége a sejtek optimális működésétől és anyagcseréjétől függ. A DNA hatékony védelme a bőr jó állapotának fenntartásában és minőségének megújításában nyilvánul meg.

A tulajdonságok összegzése:
- összetett öregedésgátló hatóanyag,
- a bőrsejtek karbantartásának és védelmének fontossága,
- biztosítja a sejtek megfelelő funkcióját és anyagcseréjét,
- a környezeti hatásokkal szembeni ellenállóképesség fokozása,
- megújítja a bőr állapotát,
- javítja a bőr hidratáltságát és erősíti védelmét,
- megelőzi az öregségi foltok kialakulását,
- egyenletessé teszi a bőr tónusát, a bőr simább és egyenletesebb lesz, ezáltal  fiatalabbnak tűnhet, 
- növeli a feszességet, rugalmasságot, a bőr színe egészségesebb lesz,
- biomimetikus anyag, amely segíti a természetes sejtfunkciók folyamatát.

 • A következő hatóanyagot egy különleges gyártási eljárás révén a  kolosztrumból (előtej) nyerik, amelyben az esszenciális nutrikus tényezők magas hatékonyságú oldattá koncentrálódnak. Egyedülálló összetétele, amely természetes vitaminokból, ásványokból és aminosavakból áll, biztosítja a bőr természetes tónusának megőrzéséhez, fiatalosságának és ragyogásának megújításához szükséges kulcsfontosságú elemeket. A kolosztrum a szülés utáni 72 órában – a tejtermelődés előtt – az emlősök tejmirigyeiben képződő folyadék.
 • A Diamondceutical rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír hyaluronsavat tartalmaz liposzómás formában (a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák). Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, valamint rugalmasságának megőrzésében. A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kiváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvességének megtartásában és az ép bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt, visszaállítja annak rugalmasságát, valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamatok megállításában. Kiváló hatású egyéb bőrsérülések esetén is és segíthet az anyagcsere zavaroknál.
 • Diamondceutical rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír továbbá olyan aktívösszetevőt is tartalmaz, amely elősegíti a természetes kollagénképződést. A hatóanyagként szolgáló peptidek és fehérjék kombinációja biztosítja a fiatal és a felnőtt bőr kollagénszintjének helyreállítását. Tevékenysége három alapfunkcióval írható le:
 • kollagén támogatás – az öregedési folyamatoknál a kollagénszintézis fokozatosan csökken,
 • kollagén elrendezés – a fibrillogenézis elrendezése által kollagén kötegek jönnek létre, amely a bőr szilárdságáért és rugalmasságáért felelős,
 • kollagén védelem – a hatóanyag a kollagén élettartamának három különböző fokozatán fejti ki hatását: szintézis, formáció és csökkenés. A hatóanyag peptidkombinációja fenntartja a kollagén hosszútávú funkcióját, ami egészséges és fiatalos arcbőrt biztosít.
 • A további hatóanyagok a peptidek, amelyek hatással vannak a mimikai ráncokra. A ráncok kialakulása és lehetséges befolyásolása sok dermatológiai kutatás témája, amelyek eredményeire alapozva az információk bővülése méginkább növeli az ellenük való védekezés mértékét is. A mimikai és az ismételt arcmozgások, a negatív környezeti hatások és a bőr természetes öregedése miatt keletkező ráncok már nem számítanak megoldhatatlan problémának.
 • A következő hatóanyag a pentapeptid, amely a preszinaptikus idegsejt környékén rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexa- vagy a heptapeptid. A test mérsékelt elektromos töltéssel rendelkezik, amely az ismételt mozgásoknál a test adott részében növekszik. A pentapeptid elősegíti a SNARE komplex pillanatában az acetylcholin leválásának gyengítését azáltal, hogy az alkalmazás helyén csökkenti a bőr elektromos töltését és az idegsejtek aktivitása megnehezül. Az idegsejtek megkötik az acetylcholint az izomsejtekben és izommozgást idéznek elő. A pentapeptid csökkenti az elektromos töltést, ezáltal befolyásolja az izomösszehúzódásokat. Az izomösszehúzódások gyengítése által a bőr fiatalosabb lesz, a meglévő ráncok kisimulnak és késleltetheti az új ráncok kialakulását.
 • A Diamondceutical továbbá heptapeptidet – természetes aminosavat – tartalmaz, amely hét aminopeptidből áll. Fejlett peptidszerkezete hatékonyabban gátolja a pórusok kialakulását és a neurotranszmiterek felszabadulását, mint bármely más aminopeptid. A heptapeptid  magasabb szintű aminopeptid, gyorsabban fejti ki a hatását és csökkenti a ráncok mélységét, amelyre más peptid nem képes. A heptapeptid a létező SNAP-25 receptorra kapcsolódik, így blokkolja az acetylcholin lazulását. Ennek következtében az idegsejtek nem tudják hatékonyan közvetíteni az izomösszehúzódáshoz szükséges jelet. Ha az ismételt mozgásokat gátoljuk, csökkenhetnek az arcon található  ráncok, lágyulhatnak a kontúrok. A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek nevezünk. A SNARE komplexet három protein (SNAP- 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülhetnek,  az újak kialakulása pedig késleltethető.

A Herb-pharma AG svájci cég termékeinek gyártását a  gyógyszerészeti és bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeire alapozza. Az összes hatóanyag magas hatékonyságát a gyémántporhatványozza. A gyémántpor ragyogóvá varázsolja a bőrt, egyenletessé teszi tónusát és az örök szépség hatását kelti, amely megnöveli az arcbőr sejtjeinek élettartamát. A fényvisszaverő részecskék az arcbőrt azonnal ragyogóvá varázsolják.

30 ml

 

 

 

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Diamondceutical gyémántpor tartalmú elixír a tündöklő arcbőrért, 30 ml kedvező áron 12530 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

A Arcápolás, arctisztítás kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Diamondceutical gyémántpor tartalmú elixír a tündöklő arcbőrért, 30 ml terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Biosziget.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

Ezt a terméket a Biosziget.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslava

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ambróz

Már párszor rendeltem a Biosziget.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Akciósan, 12530 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre, 30 ml

Botuceutical Gold ránctalanító szérum érett bőrre A Botuceutical Gold biotechnológiai...

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra 4,5 ml

Botuceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra A Botuceutical Platinum...

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Eyeceutical biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskákra A Botoceutical...

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical a ráncok belső feltöltésére 30 ml

Collagenceutical biotechnológiai emulzió a ráncok belső feltöltésére A kollagén és az...

Collagenceutical kapszula, 60 db

Collagenceutical kapszula, 60 db

Jellemzés: A kollagén megtalálható a csontokban, az ízületi porcokban, a kötőszövetekben, így...

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására, 50 ml

Contourceutical biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására A Contourceutical...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.05.2024

Értékelés:
(80%)