Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 320 ml megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 330 ml

Összetevők:
víz, sütőtök, alma, homoktövis, nádcukor, citromsav.

Az lehet, hogy a víz nem válik soha vérré, de hogy a sütőtök, homoktövis és alma együtt itallá préselve több mint vér, az is biztos. Ha egyszer legszebb álmomból szeretnék felébredni, akkor az csak azért következhetne be, hogy sütőtökből, homoktövisből és almából készült rostos italt ihassak. Az biztos, hogy a termék ötlete az több, mint amire az emberi elme képes, az ihlet amitől származhatott hétköznapi formájában történelmet is írhatott volna.

Hihetetlen nagy bája tud lenni az élelmiszeripar három sárga gráciájának, a sárgarépának, almának és narancsnak egy palackon belül, és végre olyan önmagukban is kiválóságok együttléte, ahol a sorrendiségük soha nem borzolja fel a megszokott hangulatot és varázst. Ki ne szeretne a gyermekkor önfeledségéből mind többet visszatitrálni a felnőttkorunk sodrásába?  A legidillebb módszer ehhez az alma fahéjjal vagy/ és alma gyömbérrel ital.

Szomszédasszonyról köztudomású, hogy nem egyszerű megajándékozni, hisz az ő sárgarépájánál, sütőtökjénél egészségesebbet, jobbat nem termelhet más, viszont a Sárközben Óma- Fajszon nem őshonos fahéj, szegfűszeg, alma, narancs, gyömbér ajándékoknak még az egyébként tökéletesen bársonyos bőrén is képes átcsattani örömében.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 320 ml kedvező áron 500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 320 ml még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

A Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 320 ml terméknek nagyon jó értékelése van. A Homoktövis kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Először nem hittem el azt, amit a Bio Berta bio homoktövis-sütőtök-alma ital, 320 ml termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Biosziget.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Homoktövis kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Sanddorn homoktövis húsolaj, 10 ml

Sanddorn homoktövis húsolaj, 10 ml

Sanddorn homoktövis húsolaj, 10 ml Javallatok: A-,E-,F - vitaminhiány esetén. - Fokozza a...

Sanddorn homoktövis húsolaj E-vitaminnal, 10 ml

Sanddorn homoktövis húsolaj E-vitaminnal, 10 ml

Sanddorn homoktövis húsolaj E-vitaminnal, 10 ml A homoktövis régóta ismert és több évtizedes...

Sanddorn homoktövis magolaj E-vitaminnal, 10 ml

Sanddorn homoktövis magolaj E-vitaminnal, 10 ml

Sanddorn homoktövis magolaj E-vitaminnal, 10 ml   Alkalmazási területei: gyulladást...

Sanddorn homoktövis magolaj kapszula, 30 db

Sanddorn homoktövis magolaj kapszula, 30 db

Sanddorn homoktövis magolaj kapszula, 30 db A homoktövis (Hippophae rhamnoides) vadon termő...

Dr. Fitokup ÉletErő homoktövis olaj kapszula (üveges), 30 db

Dr. Fitokup ÉletErő homoktövis olaj kapszula (üveges), 30 db

Homoktövis olaj kapszula Összetétel: biológiailag értékes homoktövis gyümölcshúsolaj és...

Adamo homoktövis olaj kapszula 50 db

Adamo homoktövis olaj kapszula 50 db

Adamo homoktövis olaj kapszula Természetes alapanyagokból készült funkcionális termék....

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.08.2020

Értékelés:
(83.8%)