Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Bőr pénztárca "Patchwork" megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Intelligens kialakítás: patch­work-pénztárca csatos zárral és több rekesszel. A kettéosztott fémpénztartó rekeszben még egy titkos rekesz is megbújuk!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket Bőr pénztárca "Patchwork" kedvező áron 2990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alan

Már párszor rendeltem a Astoreo.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dionýz

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

A Újdonságok > Újdonságok januárra kategóriáját szinte mindig a Astoreo.hu áruházban keresem. Ez a Bőr pénztárca "Patchwork" mindössze 2990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lujza

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tamara

Lenyűgöztek a Újdonságok > Újdonságok januárra kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

A Bőr pénztárca "Patchwork" terméknek nagyon jó értékelése van. A Újdonságok > Újdonságok januárra kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Linda

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Szemüvegtok 2 az 1-ben

Szemüvegtok 2 az 1-ben "Patchwork"

Ebben a finom bőrdarabokból készült szemüvegtokban 2 külön rekesz található, amelyben a legjobb...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.07.2024

Értékelés:
(81.8%)