Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1000 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Aurecon® plus fülgyertyák
A fülgyertyák méhviasszal és parafinnal átitatott lenvászon tölcsérek. A fokozott biztonság érdekében a fülgyertyákba védőbetét van beépítve, amely növeli a gyertyák használatának biztonságát és hatékonyságát. A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az úgynevezett „szívó kémény” hatás révén könnyen eltávolítható lesz. Nyomáskiegyenlítő hatással is bír.

Jellemzés:
A fül(Auris) a hallás és az egyensúly páros érzékelőszerve,amely külső,középső és belső fülből tevődik össze.A külső hallójáratokba folyamatosan fülzsír jut. A túltermelődésnél ez a zsiradék, amely több nehézség okozója lehet  (fülzúgás,  sípolás, háttérzúgás, fülnyomás egyenetlensége, fülbedugulás), megkeményedik és gyengíti a hallást. A nem megfelelő tisztítás során a fülzsír egyre mélyebbre nyomódik a fülben. Az AURECON plus fülgyertyák segítségével ez nagyon könnyen eltávolítható. A fülgyertyák méhviasszal és paraffinnal átitatott lenvászon tölcsérek.A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az ún.„szívó kémény“hatása révén könnyen eltávolítható. Az Eustach-kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítés történik a nyak és a fej  egész részén.A hőhatás kedvezően befolyásolja az esetlegesen elzáródó energiaáramlásokat a meridiánokban.A meridiánok olyan energiavezetékek,melyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása az emberi szervezetben.A meggyújtást követően a gyertya belsejében köd keletkezik,amely a fül belsejébe áramlik.Ez a köd szállítja a hatóanyagokat az egész hallójáratba.

Az AURECON plus fülgyertyák alkalmazása hatékony lehet halláscsökkenésnél, nagyothallásnál, hosszantartó fül- és fejfájásnál, középfülgyulladás enyhébb formáinál, fülzúgásnál,akut és krónikus náthánál, migrénes panaszoknál,mandulagyulladásnál,feszült és stresszes állapotnál, a fül vérkeringési zavarainak kezelésénél, anyagcsere és nyirokrendszer salaktalanítására, az energiaáramlást akadályozó blokkok oldására, a szervezet immunrendszerének erősítésére.

Az AURECON plus fülgyertyák nem alkalmazhatók akkor, ha a gyertya -akár kis része is- már meg volt gyújtva. A kezelés hatása csak sértetlen, eredeti állapotban lévő gyertyával érthető el.  

A fokozott biztonság érdekében a fülgyertyákba Aurecon system műanyag védőbetét van beépítve, amely növeli a gyertyák biztonságosságát és hatékonyságát. Az Aurecon system  műanyag védőbetét kizárja az esetleges idegen anyagok fülbejutását. 

Ennek a praktikának a híre a régmúlt időkben Ázsiából és Dél-Amerikából érkezett Európába. A természetes orvostudománnyi tapasztalatokkal rendelkező „Hopi“ indiánok ősidők óta használják a fülgyertyát. A természetes orvostudomány szakembere Susanna Von-Tobar kézírásaiban (Frankfurt 1656) is említette már a meggyújtható viaszos anyagú tölcsérek használatát a  fülproblémákra. 

A CE jelölés, mellyel az AURECON plus fülgyertyák meg vannak jelölve, összhangban van azokkal a biztonsági követelményekkel, amelyet Európai Unió az CEE 93/42 utasításában is meghatároz.

Használati útmutató:

A mellékelt karton körlapot húzzuk rá a fülgyertyára és  gyújtsuk meg a szélesebb végét.
Helyezzük a fejet vízszintes helyzetbe és a gyertya vékonyabb, műanyag végét tegyük a fülbe. Ügyeljen arra, hogy a gyertya a használat alatt végig függőleges helyzetben legyen.
Amint a gyertya 2/3 részben elég, ami mindig a karton körlap felett kell hogy legyen,  vegyük ki a fülből és oltsuk el egy előre odakészített pohár vízben.A gyertya égésének időtartama 6-7 perc. A lassú égés a fülgyertya égésének a nehézségét jelenti, mivel a fülben fülzsír vagy más anyag rakódott le. Tapasztalatok alapján a fülgyertya optimális hoszzúsága 20 cm. A fülgyertya meggyújtása után ezekkel az adatokkal elérhető a megfelelő égésnek a megfelelő egyensúlya.  

Lényeges, hogy a tisztítást fokozatosan, mindkét fülben elvégezzük, mivel a kezelés során az Eustach-kürtön keresztül nyomáskiegyenlítődés történik a nyak és a fej egész részén.
A preventív kezelés havonta 1x ajánlott. A gyertyával történő kúrát 3 egymást követő nap ajánlott elvégezni.
A termék ajánlott a fül belső tisztítására, valamint az úszáskor fülbekerülő vízcseppek eltávolítására. A termék kedvező hatással lehet azokra is, akik poros környezetben dolgoznak ill. akiknek repülőgéppel történő utazás után ill. a hegyekben tartózkodás során fülnyomásban szenvednek.

Az AURECON plus fülgyertyák alakja eltérő,mivel a gyártásuk kézzel történik.

Mellékhatások:
Nem ismertek. A termék nem alkalmazható perforált dobhártya esetén, ill. ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne levő hatóanyagokra allergiás. A termék használata előtt, bármilyen fülbetegség vagy maradandóan felhalmozódott fülzsír során minden esetben orvossal kell konzultálni.

Figyelmeztetés: 
A gyertyát kizárólág egy másik személy jelenlétében alkalmazzuk!
Fülsérülésnél ne használjuk!
Ne alkalmazzuk 6 évnél fiatalabb gyerekeknél!
Gyerekeknél a tisztítás felnőtt jelenlétében végezhető!
Ügyeljünk a gyertya biztonságos égésére,kezelés előtt fedjük le törölközővel a hajat!  
A gyertyát ne nyomja mélyen a fülbe!
A gyertyát ne alkalmazzuk huzatos helyen, bármely gáz ill. gyúlékony anyagok jelenlétében , és hősugárzásnak nem kitenni!

Csomagolás: 
1 pár fülgyertya, karton körlap

Tárolás:
Az AURECON plus fülgyertyák szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyerekektől elzárva tartandók.

Minőségét megőrzi a gyártástól számított 5 évig.
Kizárólag gyógyszertárban kapható!

 

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Biosziget.hu árulja ezt a terméket Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár kedvező áron 1000 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Biosziget.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

A Baba Mama Gyerek kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Biosziget.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

A Baba Mama Gyerek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Biosziget.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

A Aurecon Plus fülgyertya, 1 pár terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Biosziget.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Bio Rosszcsont hapci tea 20 filter, Sonnentor

Bio Rosszcsont hapci tea 20 filter, Sonnentor

  Bio Rosszcsont hapci tea 20 filter, Sonnentor   Kiegészítő kezelést jelenthet az...

Béres Actival Kid, rágótabletta gyerekeknek, eper 30 db

Béres Actival Kid, rágótabletta gyerekeknek, eper 30 db

Új, 30 db-os multivitamin rágótabletták narancs, eper, valamint erdei gyümölcs ízben kaphatók....

Vivamax digitális lázmérő flexibilis fejjel

Vivamax digitális lázmérő flexibilis fejjel

A baba egészsége a mama nyugalma! Termékjellemzők: Rugalmas, 60°-ban elfordítható fej...

Hipp bébiétel, alma-szőlő rizzsel 190 g

Hipp bébiétel, alma-szőlő rizzsel 190 g

Hipp bébiétel, alma-szőlő rizzsel Ahogy növekszik gyermeke, egyre többet mozog, ezért több...

Bio-Bio Baby rizskeményítős fürdősó, 300 ml

Bio-Bio Baby rizskeményítős fürdősó, 300 ml

Rizskeményítős fürdősó 100 % Bio rizskeményítős fürdősó. Egy frissítő és természetes fürdőhöz...

Weleda Ápoló olaj kismamáknak, 100 ml

Weleda Ápoló olaj kismamáknak, 100 ml

Az Ápoló olaj arra szolgál, hogy megvédjük a bőrt és megakadályozzuk a terhességi csíkok...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.05.2024

Értékelés:
(80%)