Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 6 részes gyerek tapéta - George malacka megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16039 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Egy gyerekszobát a tökéletességig berendeznin és feldíszíteni nagyon nehéz. Dekorációként mit is volna jó választani? A tapéták ismét divatba jöttek és különösen alkalmasak a gyerekszobába, mert különböző színűek és vidám motívumokkal rendelkeznek. Vásároljon ön is egy gönyörű és színes tapétát ezzel az malackával és barátaival. Malackát szeretni fogja minden gyermek, kisfiúk és kislányok is. Rengeteg móka és kaland vár rájuk George -al és barátaival, dinoszauruszokkal.  Ez a fotótapéta hat különálló részből áll. Mielőtt felragasztaná a falra, gondosan ellenőrizze, hogy valóban hibátlan. A Walltastic cég mindent megtesz ezért, hogy minden terméke a lehető legnagyobb mértékben minőséges és tökéletes állapotban van. A szigorú ellenőrzési folyamatok igyekszenek biztosítani a kiváló minőséget. Még ennek ellenére is előfordulhat, hogy a tapétán  megjelenik valamilyen hiba vagy hiányosság. Ezért nagyon fontos, hogy még mielőtt felragasztja, ellenőrizze. A legjobb ha a tapétát szétrakja a padlón és minden darabot ellenőriz. Ellenőrizze, hogy kiváló minőségűek a színek és a nyomtatást, hogy a széleken átfedődik e nyomtatás - kb hat milliméter. Ha bármilyen hibát talál, a tapétát ne ragasztja fel és vegye fel a kapcsolatot velünk. Miután felragasztotta, már nem érvényes a csere vagy visszaküldés garancia. Semmilyen károsodásért a ragasztási folyamat során nem felelős a gyártó.  - méretek: szélesség 152,4 cm, magasság 243,84 cm  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Banaby.hu árulja ezt a terméket 6 részes gyerek tapéta - George malacka kedvező áron 16039 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Banaby.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojzia

A 6 részes gyerek tapéta - George malacka termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Banaby.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lujza

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Július

16039 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslava

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

3D tapéta SPIDERMAN SPECTACULAR

3D tapéta SPIDERMAN SPECTACULAR

Sok srác, legalább egy pillanatra, szeretne pókemberré válni. Képesnek lenni ugrásokkal...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.09.2020

Értékelés:
(79.4%)