Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 6 db légfrissítő "Levendula" megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ezek a légfrissítok mindenhol gondoskodnak a kellemes hangulatról, legyen szó a konyháról, fürdőről, a ruhásszekrényről, vagy a fiókokról. Semlegesítik a szagokat, elijesztik a molyokat és kellemes illatot árasztanak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket 6 db légfrissítő "Levendula" kedvező áron 1990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Július

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Még csak rövid ideje használom, de idáig 1990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a 6 db légfrissítő "Levendula" termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

Először nem hittem el azt, amit a 6 db légfrissítő "Levendula" termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Astoreo.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Háztartás és hobbi > Konyhatakarítás és -ápolás kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dionýz

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.12.2021

Értékelés:
(83.6%)