Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 6 db angyalkás karácsonyfadísz megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2330 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. 6 aranyszínű angyalka díszíti a fát és mindenkit elbűvölnek majd. Kerámia, kézzel festve. 6 motívum.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Astoreo.hu árulja ezt a terméket 6 db angyalkás karácsonyfadísz kedvező áron 2330 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Astoreo.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

Még csak rövid ideje használom, de idáig 2330 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a 6 db angyalkás karácsonyfadísz termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marián

A 6 db angyalkás karácsonyfadísz termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Astoreo.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

A 6 db angyalkás karácsonyfadísz terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alena

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatko

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

LED-es holdacska

LED-es holdacska

Akár az ablakon, akár szabadon a helyiségben, a gazdag kidolgozású holdsarló minden helyiséget...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.09.2022

Értékelés:
(83%)